女網友下身只穿內褲!衝動男一摸…判8個月要入監

325 回覆
1360 Like 31 Dislike
咁又唔好各走兩極
路過,希望你意識到自己講嘅「法盲」暗示緊啲咩

不過水我就一定要抽架喇
唔問得啦 問=性騷擾
連提告都唔識就衝出嚟柒
想告女人性侵犯?你有女人肯埋你身先算啦你可以告住男人練習先嘅,

臺灣早排都有男人畀男人性侵摸J嘅案例男孩子要學懂保護自己

噉你而家提告未啊柒頭

即對方同意後也可反悔拒絕
-->source呢?trust me bro啊?咁似共產黨嘅?

仲要用你個source 嘅內容屌打返你身爲男人真係戥你呢啲loser羞家
如果你以爲呢張嘢有用的話,噉真係無鬧錯你法盲
如果明知無用都拎出嚟,噉無人唔畀你衝出嚟柒嘅
問題係而家個男人講明自己明知個女人拒絕,都照掂啵你講嘅情況係irrelevant
連登仔駁唔到只能默默留下負皮
人地反悔拒絕之後,如果你繼續屌的話,點解唔可以告鳩你?
開始咗就無得停啊?

臺灣不知幾多男人告人性侵添
不過無女埋身,所以性侵犯都係男人
你都幾好笑
所謂Only yes means yes
但係依家 Yes 可以事後變No

即係女拳眼中 Yes No都係No

輸打贏要十足十共狗

係咪扑嘢要請律師監場

每抽插一下都要一路叫Yes先算Ok?
女網友 ching去驗驗眼好
請問你邊隻眼見到事後變no
一直都係講緊性交中途反悔,然後由嗰一刻要停止
點樣事後法?
點樣得出每抽插一下都要一路叫Yes?

事發變事後、扭曲事實真係共狗典型伎倆
你不如話扑完嘢39分鐘之後先攞consent都唔算遲到啦
拉落去驗下眼先啦好嗎
係要衝出黎柒
唔好咁毒喇
咁都叫引....
真係引果啲你係咪已射?
你真係要驗下眼

https://law.judicial.gov.tw/FJUD/data.aspx?ty=JD&id=KSHM,110%2c%e4%be%b5%e4%b8%8a%e8%a8%b4%2c14%2c20210421%2c1
其與告訴人原為朋友關係,一起唱歌飲食後,並前往告訴人租屋處休息,二人同床共寢
你鐘意啦 自己去搵第二篇出黎
威啦叻啦得未?
咁ohhhhh應該停低定繼續郁
你條友真係同暗示有關嘅內容都sense唔到,然後仲要唔明咩叫抽水

關心一問,你成長期有冇做過自閉症診斷?
不過睇你會開啲law post我諗都有咁上下能力,應該就難啲被發現

你要卡住喺conventional stage其他人點同你溝通
原來唔止巴士地鐵會有巴膠鐵膠
依家仲有啲法膠會追住人講法盲

人類日常溝通主要包含話語、語調同肢體語言
通過之間嘅互動分析含義,話語內容只佔7%

撇除有人另外拎source討論,上面有個留言講「性暗示過時」
仲覺得係因為「溝通能力有問題先會用暗示」
終日沉溺喺字面意思,真係成個A仔咁

延伸閱讀:https://youtu.be/6VOOm5I6-j8
高能力自閉症人士:「請講野直接d,唔好兜圈」
唔識抽水點解要衝出嚟柒呢
學下點樣揾relevant example先啦
篇判決書咪就係講呢個case㗎囉柒頭
人類日常溝通主要包含話語、語調同肢體語言

噉今次個女人推開個男人隻手幾次
個男人都仲係死纏爛打走去摸人
按你講法,佢咪係溝通能力有問題囉
畀晒肢體語言啦啵 噉都get唔到?

仲要走去話人性暗示,然後自己get錯signal就賴人

而家扑嘢定問米?你係人哋肚裏面條蟲定係標童上身?
陰功,而家嘅自閉症世界連抽水都有格式

睇下我解釋完你明唔明

張「證明書」本身就網絡meme嚟
用意係攞嚟笑依家「冇白紙黑字(或者錄音,ref: 保險女屈強姦案)傍身,男人容易被屈強姦」嘅現況

上文下理,繼承返引用討論緊嘅內容
Karen: 夫妻間都一樣可以有強姦,男女朋友更加可以
高天鷲:私人地方咁著已經俾晒性暗示
你:性暗示?溝通能力有問題就咪撚學人扑嘢啦

高天鷲一直狙擊Karen都係針對佢啲女拳留言
而今次嘅內容係講緊當刻嘅共識(一個可以反悔嘅共識)
咁我點解唔可以抽水

另外,你用台灣最高法院刑事判決嚟問人,問完個回答唔啱你心水就話人「法盲」
究竟由幾時開始,香港人喺香港論壇講嘢,
唔識你突然搬出嚟嘅台灣刑法,會俾人叫做「法盲」?

不過都係嘅,你份人控制慾咁強烈,
唔識台灣刑法就係「法盲」
貼啲網絡流行搞笑圖抽水,不過你個人睇唔明,就係「我唔識抽水」

你咪做你自己嘅判官囉,橫掂喺你自己嘅世界其他人有咩唔啱你心水
你可以話佢「錯」,甚至幫佢「定罪」,冇其他方法架喇
所以都係,你開心就好了,你最醒目就啱了
喺時事台睇新聞傾時事,不嬲都係睇頭幾個轉載內容針對討論
又係幾時開始,變到係要人爬完咁多頁文,甚至Google埋判決書先可以留言?
#247你仲要因為人哋冇額外Google詳細內容或者所有報道而發嬲

嗱老實講,我就冇追晒啲留言嘅,我經由分享回覆入嚟睇討論
呢個我承認,但係我冇錯

你會幫時事台嘅新聞補充晒其他新聞來源同判決書先參與討論?
其他嗰啲#1001開咗十幾廿個嘅Post,你留言之前都會追晒佢?

另外,再講一講
1)第一版嘅留言並冇你補充嘅「推開」嘅新聞內容,如果假定所有參與討論嘅人都清楚,我真係會建議你做檢查;
2)
仲要走去話人性暗示,然後自己get錯signal就賴人
而家扑嘢定問米?係人哋肚裏面條蟲定係標童上身?

你句入面嘅「你」應該唔係解我,回覆唔該睇清楚啲留言係邊個留,先再追住咬
3)我都唔覺得你有睇晒啲留言,因為#21都有貼嗰份「自願做愛證明書」。而家我重貼你就起晒鋼,你一係就係你雙重標準針對我個人,一係就係你自己冇追post但係就要迫人睇晒啲判決書。
而呢兩個選項都暗示緊你個人有問題,歡迎對號入座
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞