Steam儲Game唔玩 #22 2021年感恩節特賣+聖誕節特賣

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
冇, CLICK入去睇囉
入邊有得排除EPIC
出面就只係快手速查
有冇人入手左隻wartales 好似好好玩
https://steamdb.info/bundle/20109/
XCOM: Ultimate Collection HK$ 154.54
唔趕嘅可以再睇下聖誕特賣會唔會再減些少
91%仲有再低咩
有可能
DLC減價果陣會再低
仲有一種係永降再90% OFF
GTA V 都係永降完再維持同一個折(不過唔係90% OFF咁解)
爆佐年幾兩年依家免費比我都無用
無得儲game唔玩
反而令gog成為一個劣勢
Ching你最後有冇買,有冇開箱講兩句
試左一陣暫時幾好,不過真心無乜人講
lm
正常啦
單機GAME又冇中文
哩邊玩嘅人自然少D
儲GAME其實係STEAM社區做得好
你入到去人地PROFILE睇到有玩咩GAME, CAP圖, 甚至寫嘅評論咁
其他平台都冇1個做到哩D

同DRM基本無關

反而係2077賣咁多仲虧損, 真係有D意外
2077 賣完又退錢仲要比人告
賺一定唔多
仲要搞個蝕錢平台
PC果邊應該冇得退
一日唔上返還願一日唔會喺佢度買嘢
冇得退
嗰陣淨係安排ps同xbox退(單方面宣布)
Sony嬲到即刻將隻game喺ps store落架
岩岩BlazBlue CF同Cross Tag公佈有rollback就做減價
但CF得50% off, 比以前85%off仲高, 有d想等Christmas sale先決定好無買
問過project zomboid 未
笑死
Deathloop humble 又新低 67%off
好彩忍到手無買到....
就嚟上game pass嘛 咪揸干揸淨到最後一刻
humble choice今個月好似幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞