Steam儲Game唔玩 #22 2021年感恩節特賣+聖誕節特賣

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Xbox game pass 10蚊玩到
好玩,而且個價係企得幾硬,好似話係想鼓勵玩家想玩就買,唔好等特價咁

個遊戲好正㗎,矮人要塞嗰類
可以上網睇下人寫嘅故事,好多代入感好正

想追求效率,挑戰高難度嘅生存都得

例如有人會捉咗啲敵人拆皮拆骨拎去賣,整人皮藝術品。刻意斬斷自己啲人仔嘅手手腳腳幫佢換義肢,因為義肢唔會痛

又有捉人斬晒手腳做成人棍整暈鎖係暗角,再靠大量毒品令佢保持開心,再用心靈感應裝置將佢嘅開心分享俾大家

試下先
少review啫 overall 都有極度好評
價錢唔貴 真係唔掂嘅話refund
哩隻GAME肯10% OFF已經係轉死性
提醒記得去https://store.steampowered.com/explore/
每日領卡
GOG送 I Have No Mouth And I Must Scream
https://www.gog.com/game/i_have_no_mouth_and_i_must_scream
樓主開教學未究竟啲卡有咩用
收集一套可以換徽章升lv
重複咗嘅卡片可以同人換 咁就容易啲齊一套
可以同下面條link個bot 換 1:1
https://steamcommunity.com/groups/tradingcards/discussions/2/626329820741620225/
上面都已經有講過下
求解答
Game pass有既game真係唔洗咁急買
換齊左,thanks
今集係roguelike
睇steam review麻麻
想問 蒼藍雷霆 1 & 2 steam版有冇伏?
定係買返switch合輯版比較好
特價過啦
上年sales買翻嚟既game 仲成埋未開始玩
game pass 未有既都唔洗急
比game pass 究極背刺左2次
有時間就唔會後悔
未玩過
見佢刷裝為主, 劇情為副
以為類似remnant from the ashes個d
諗諗下都係買埋,
橫掂百幾蚊
咁而家base game呢個價抵玩嘅, 第3集個gun play其實做得好
不過真係想玩會直上ultimate edition 要晒2個season pass
即係OXYGEN NOT INCLUDED呢類呀?
唔知DAY 7仲有無人玩呢
未玩過想試吓玩
但又驚買咗之後無人玩 變單機
買左RiMS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞