Steam儲Game唔玩 #22 2021年感恩節特賣+聖誕節特賣

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
前果排同fd 5、6個人玩 超好玩
雖然冇咩畫質
但張圖好大,慢慢探險、起屋都好爽
同fd圍住個火爐吹下水又一日,環境又幾靚

又可以組團打boss
又可以出海探險,好刺激,有真係出航嘅感覺,前期遇到海怪就成班含撚勁好笑

唔少回憶

一定要有fd肯陪你長玩先好玩,indie game嚟講$90算係咁
但我屋企個網絡好差諗住單人玩唔連線
不過而家60幾蚊好似試下都無妨

仲有睇緊the forest同the hunter
想玩下啲野外打動物/野外生存game
valheim內容唔係好多
真係同fd鳩玩/攤長嚟玩先有樂趣
唔好太高期望

其他兩隻唔知

好多謝你嘅comment
呢隻below 200先再諗
係, 仲有好多BUG屎
不過都係隻正野黎值得入手
自由度真心高
補返GTA IV, 反正碟版應該已經玩唔到
只入AOM同FG
另外個d係item pack嚟唔入都無所謂
skyrim得部分係, 好多set死咗immortal架
new vegas嗰種就真係可以狂殺npc都有野包底繼續劇情
基本真係淨係入AoM同FG
玩得熟打算真係會開多好幾個角色玩, 可以考慮買埋crucible, 有啲功能幾方便
loyalist item pack純粹係支持間公司
本身已經係Rising Storm 2玩家嘅我
覺得Squad其實係擬真類槍戰遊戲入邊算OK
都叫多人玩嘅
以前係pubg未出名之前玩真係幾好玩下
又無外掛又無咁多國人
反而apex無乜點玩
始終食雞類嚟嚟去去都係個啲規則
玩完其中一隻已經覺得好悶
不過squad最可惜係遊戲時間長
同埋要預咗同好多國人一齊玩
其實apex 真係好撚難玩

明明細個打cs 都叫玩得ok, 但玩apex 好似玩到弱智咁,場場都係執下槍就完咁

永遠都land 唔到子彈,講緊係面對面互射,都可以一粒彈都打唔中
正價入,無後悔
好似另一位巴打咁講,有朋友一齊玩樂趣倍增
真毒留名
#為了鹽拼命
https://www.youtube.com/watch?v=39OOEKQfL_8

利申: 未玩過
Same , 啟動唔返條key
依隻真係好game黎
想買ets2
Basic同essential bundle版會唔會差好遠?thx
咁你會唔會睇重解成就先?
會嘅就玩咗本體先再買essential,因為解100%地圖成就可以爭好遠
買咗the forest同fd玩緊
一個人玩個難度高好多 應該會頂唔順
有冇啲類似divinity original sin畫風同感覺嘅action rpg game
Baldur's Gate
表達得唔好意思係唔要回合制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞