Steam儲Game唔玩 #22 2021年感恩節特賣+聖誕節特賣

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
而家入FH4會唔會太遲
FH5得9折
買咗,好撚正, 精神時間屋
Dragon Age™ Inquisition – Game of the Year Edition, Mass Effect™: Andromeda Deluxe Edition 加埋55蚊幾抵屌
兩隻Game Pass/EA Play都有
而家唔買遲吓就會落架
MEDAL GEAR SOLID 5 DLC CUSTOME PACK 啱用拎去
聖誕快樂
唔知REDEEM咗未
淘寶一條龍服務
裝埋呢3個會玩得開心好多
gd stash
rainbow filter
grim internals
想買隻OPEN WORLD GAME等下新GAME
想問RDR2好定係Elder Scoll V好?
如果唔玩online一啲都唔遲
多謝資訊
唔建議淘寶
帳號要自己創建+唔好比密碼人
你要買充值黑卡開帳就自己承擔風險
買哂
Skyrim真係要當去睇風景睇故仔, 要有定心理準備佢rpg升level嗰啲, 戰鬥同裝備武器系統方面係一pat屎黎, 裝mod都未必救到
有無掛機遊戲推薦 龍崖類
一早就要趕哂班支那狗返去蒸汽平台啦
間中都見外國twitcher 玩COD:warzone...既....
2021年無咩必要玩skyrim... 各方面遊戲任務設計都太落後
瘋狂用垃圾戰鬥系統去山洞打怪搵野交任 大量loading場景 劇情無cut scene
鍾意open world 大把更好選擇witcher3 rdr2 botw...
https://store.steampowered.com/app/1424800/Uncharted_Waters_IV_HD_Version/

大航海時代IV HD 加強版.....30% off!!!

點睇??
好壞不一?
Valheim值唔值得買?
保持一貫嘅翻炒水準,賣得貴又optimization 衰過人
駛唔駛入埋DLC
skyrim 好似open world 到npc 都可以隨便殺
殺完會成條支線無得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞