Steam儲Game唔玩 #22 2021年感恩節特賣+聖誕節特賣

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
無晒了
咩黎架?
4 PJZ4E-46IIP-EJVKA 失败 重复激活 447337 Main Assembly (Asia)
3 E2R6Y-28YBR-7LDTV 失败 已拥有 433886 Void Bastards (South East Asia)
2 BLX8B-DNL5T-9V394 失败 重复激活 381449 Automachef (Asia)
1 32LL5-JD5JF-9C4QZ 失败 重复激活 341907 DiRT Rally 2.0 Launch (China)
3 68J03-WX2RY-8M90D 失败 重复激活 472042 Windbound (WW)
2 6QZAA-ZYY25-MEJ47 失败 已拥有 247659 Impulsion
1 2YE6E-WCRL7-DYTTA 失败 重复激活 51002 Jotun: Valhalla Edition
2 DIQEF-NGMC8-HCRKP 失败 重复激活 232041 Heaven's Vault
1 YDALL-8EWNJ-92DTW 失败 重复激活 55693 Hearthlands
無果隻GAME可唔可以合佢既徽章?
齊卡就可以,無問題
係咪今晚12點有減價
23號凌晨2點開始
咁耐
Steam係比其他平台慢d
聖誕係咪減得最多
銀包君已經飢渴難耐
好想射哂俾steam
我都係,2077就快爆機,想買新game
居然會係有人打爆機先買新game
可以玩埋支線先
有更多BUG
已經玩緊收集同委託我多數玩完所有支線先會做主線最後一個任因為我係唔會玩二周目既人來

屌,真係唔好再提D BUG,成日CALL部車過來但上車開唔到
打爆就好撚急要買新game,未打爆就唔急,但都會買
打唔打都要買
聖誕節
FM特價啦掛
淨係開唔到車咪算你好彩
之前有啲人call 車bug到架車過黎撞埋自己度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞