Steam儲Game唔玩 #22 2021年感恩節特賣+聖誕節特賣

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
買左nekopara
每次都要推介king exit
不過原價都係15蚊, 減唔減都無乜所謂
1代移植得差,2代冇問題
https://store.steampowered.com/app/342310/RIOT_Civil_Unrest/
新史低90% OFF
POST哩隻GAME唔知會唔會違反國安法
如果有包埋DLC都抵玩既。我玩完感覺今集主線劇情冇2 咁吸引,但啲DLC 反而幾得意
last epoch 個連線出到未
見佢減想買
年度遊戲有隻垃圾驚vaheliem都無 it takes two
呢隻我等佢正式版先算, 暫時睇佢啲系統ok嘅, 但係啲model同animation真係要大執 雙持武器啲動作睇到我r晒頭
真理GAME
佢都EA左2年
等到而家都仲未可以multiplay
對上一次睇, last epoch好似連係咪要求一直online, 連機人物係咪同offline分開呢啲都未決定到, multiplay呢啲十劃未有一撇啦
唔冇咩特別想玩但唔買又覺得可惜
P5S同仁王2想揀一隻玩
想買D 經營game
two point hospital 同 tavern master 巴打們點睇?
P5S係P5後續
仁王2比第1集易玩好多 爽game
有玩過p5想睇下後續故事
仁王冇玩過1代有冇影響?
可以考慮下Project Hospital
有得做埋醫生睇症,唔睇症淨起嘢又得
一定P5S 啦
仁王2同仁王2故事無關, 冇玩過仁王1只會睇唔明仁王2爆機動畫少少細節
睇review話多bug, 無update, AI差, 囡囡剩係影相無其他嘢做
都有嘅 不過印象中個主線好快完 ,但值得一玩
two point hospital 幾輕鬆唔錯
最近爆左隻狼 諗住開始玩DS 本身幾年前買左舊個隻DS1 但係無玩過
唔知玩舊版好定買Remastered玩好
有60fps mods 不過舊版有時好似會fps drop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞