Steam儲Game唔玩 #22 2021年感恩節特賣+聖誕節特賣

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
有部分系列fans覺得同第3集/NV有差距,但亦都有玩家覺得佢個建築系統幾過癮
如果追求劇情自由度就建議玩3/NV
買左成套nekopara
epic真係痴撚左線不過你送哂啲驚畀我都係唔會用你
收藏用
如果買Forza Horizon 4 洗唔洗買終極版
官宣咗一月送p5s
如果想升steam lv 係咪狂買card合徽章?
攞完唔玩,然後響steam特價果時再買嚟玩
係,依家合game嘅badge會送一張冬特嘅卡所以理論上合game badge先會抵玩d咁多
如果想升steam lv 係咪狂買card合徽章?
係,依家合game嘅badge會送一張冬特嘅卡所以理論上合game badge先會抵玩d咁多

有多嘅steam point都可以去商店買節日徵章,1000 point 100exp

仲有個個乜社群任務,做小小都有經賺
直頭連攞都唔攞

唔想俾佢有機會搬啲數據出嚟 show 俾啲 game publisher 睇 , 話自己有幾多 active user 去 sell 人放 game 上架

當越嚟越多 game 喺佢度上架 , 佢就越嚟越大牙力
到時就越嚟越多 game 俾佢獨佔

所以最好係連 acc 都唔開

我拎完gta 發覺拎黎都晒鳩氣
又唔會開佢,steam game都話會開黎睇下有咩想玩
Epic我連佢個app都冇down
其實你地會玩合卡升lv定賣晒佢換錢買game算
升到咁上下就唔洗升
最好每100經驗控制唔好超過1蚊港幣太多
活動卡唔想留念可以直接賣
D級數夠用就夠
唔洗太多
我覺得50LV其實就夠
有5個裝飾架
不過成本都要好多錢下
here

極小眾模擬器,唔好當佢係game,冇基礎情況下剩係練起降都幾十粒鐘,仲未話熟識航電系統同埋啲武器咁。
一定要買joystick嚟玩,勸退率極高,夠愛夠興趣先玩得落去。
見人玩航母起飛好正係買邊個dlc ,F-18果個?
冇安過epic個野,純粹攞免費game嚟幫佢燒下錢
攞完唔玩同冇洗過錢算唔算係active user
rimworld正呀,最近買返dlc又玩過
航母本體版係免費,只要係艦載機都可以係上邊起降,當然最完整嘅付費艦載機就只有F-18
而supercarrier DLC係多幾部texture好精細嘅航母,同埋會有工作人員係甲板上邊指揮,詳細可以聽下以下嘅介紹(有啲長)
https://www.youtube.com/watch?v=1yFBu-VHL-o&ab_channel=%E9%98%BF%E5%AE%8F%E6%B4%97%E7%B1%B3

反正DCS本體係免費,啱興趣先買付費機繼續玩落去,
順帶一提,有完全免費嘅第三方艦載機MOD可以飛
A-4E天鷹攻擊機
https://www.youtube.com/watch?v=rWgh0bYoYLc&ab_channel=GrimReapers
T-45C蒼鷹教練機
https://www.youtube.com/watch?v=ChuDK5FAdwo&t=736s&ab_channel=GrimReapers
TOA 30% off 叫唔叫平
最緊要唔洗錢啫
之前有人爆過料話佢搶咁多獨佔得三隻game係平到數,咪由得佢繼續幫騰訊燒錢
新game又唔係伏
出咗先3個月就-30%
覺得都算抵買
我感恩節買左25%
不過我本身鐘意JRPG同動作game
覺得呢舊錢俾得gur
呢隻之前唔係試過35%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞