講下日本80年代有幾強大

404 回覆
328 Like 14 Dislike
Bubble都好吹奏,只係透支未來
就係因為出走,先吊得住日本條命
人地出走賺既外匯係會買返日本國債
咁係因為體制問題
日本個陣腐敗貪污同而家港共支共一撚樣
官商勾結0成本金融資炒樓賺到盤滿缽滿
根本係官商勾結齊齊發大財,唔係監管不力
中共d滲透好撚勁,我懷疑極端女權,左膠同blm 都係中共推出黎。
你睇而家長津湖就知歷史係佢講個版本先係真理,遲下講到ww2 靠佢地贏都唔奇
嘩屌呢個三越大丸logo 好耐無見
點解日本男人咁鍾意叫雞,係有老婆都照叫嗰種
lm
一個謊言講一百次,都唔會變真
除非無人踢爆。

題外話
時代革命呢套野已經永遠踢爆香港呢2年講既謊言
永遠寫入香港史書

只要香港仲係牆外一日既話
海外瘋狂買資產,勞動力人口供給開始下滑,房地產泡沫高企,銀行爛賬
咁熟口面嘅
咁又唔係呀牆外佢唔理啦,牆內d 人由細到大都聽佢個版本d 人聽聽話話就夠做,同d 大陸人傾計佢地有d 野都知不過話習慣咗係咁架喇就唔會理
但日本冇三孩政策
佢up 啫養得起個d 屋企好多都三件+ 啦有咩事求其掉去比老竇老母養就得,你又唔資助又要人生咁點養一係就好似星加坡咁豪氣生仔送錢
但佢應該係唯一一個打過入美國本土既東亞國家
冇計

日本戰爭時期起得太多地道
結果有大量技術喺和平時期大派用場
美國次次都係製造自己最大既敵人
再唔理嘅話之後可能要對付兩個敵人
1985年果本請人雜誌成本字典咁厚
除左廣場協定,仲有日本政府夾硬煞停銀行對房地產融資。即刻花式樓爆。
幾強大既人都驚cancer中國同左膠就係最毒既癌
日本買好多海外資產喎 世界第一
而家左膠就係想動搖美國霸權,中共乘機堀起,完全無諗過無美國鎮住班野心家,個世界會亂成點,幾多人死於戰禍同極權。
左膠不除,中國真係有機稱霸。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞