講下日本80年代有幾強大

404 回覆
328 Like 14 Dislike
如果嗰陣美國冇經濟打擊日本
而家啲香港人應該勁憎日本人同文化
故事性都差好遠
千鳥足の銀座は 誰もが競った No.1
金で買えるのさ 愛でも何でも

日本が世界制覇
金で買った平和
https://www.youtube.com/watch?v=5Pl3Gq9tAlE
而家唔強大咩?

日本央行干預係印更多錢,但佢出口太勁,所以升值。
市面勁多錢,但如果對一貶值咪爆
三套鐵甲威龍入面既底特律其實都好衰敗,治安差到爆的九反之地 現實仲衰敗
市政府冇銀,警察待遇差,要外判個城市管理同治安維持畀私人科技公司OCP
籍口黎
大陸搞共產都係防外國勢力
真,以前啲動畫好睇好多,仲要原創居多有頭有尾

而家嗰啲只不過係畫面高清,由小說/漫畫改篇嗰啲起咗個頭出一兩季就無跟原著繼續做落去,同爛尾差唔多
呢個設計師幾過癮
似syndicate個種企業take over曬
阿富汗戰爭同伊拉克戰爭勁多陰謀論,我話美國出戰目的最簡單係報復911死咗幾千人,跟住畀人瘋狂負評
咁強大又洗乜驚美國佬
日本有咩下場? 不斷課金俾大陸發展?
講到你畀人養大冇著數咁喎
咁把炮咪唔好食囉 當初又要成隻狗咁樣食跟住又要嬲
冇骨氣唔怨自己竟然怨喂你飯食嗰條友
日本人炒股炒樓為美國揸槍迫既臭閪蚑那賤蛆

自己蟈家,乜香港人有選過你地臭閪蚑那蟈家主席咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞