講下日本80年代有幾強大

404 回覆
328 Like 14 Dislike
香港人緊係要滅你地臭閪蚑那啦,唔通想好似維吾爾人下場咁咩

有中國商家強調用「少數民族」嘅頭髮嚟製造假髮
https://lih.kg/2783641
你返工你老細出糧你有着數?等價交換咋,定係你老細免費出糧俾你

有能力咪轉工,自立門戶囉,一定要成世做狗
北韓咪自立門戶囉
sogo當年好豪華
香港21樓有個雲石大禮堂 而家做咗展銷廳
好似話日本各地分店都有個設備豪華嘅會長室
畀好日都唔嚟分店嘅會長使用
以下係奈良分店嘅情況
我唔識日文 有冇人可以講下係咩意思
https://twitter.com/i/status/1169164579152130050
你唔好戇鳩啦 一開始美國喂飯畀你食嗰陣你乜嘢新鮮蘿蔔皮呀
書都冇讀過 字都唔識多隻 以為自己真係好有用呀?
你無論由學校工廠定係所有其他基建人哋都係貼錢幫你起㗎 仲要咁多年無啦啦要貼錢話戰後資助 你而家所謂嘅工作能力係個老細幫你培養㗎 你幫老細賺嘅錢佢基本上轉過頭又資助返你
等價交換 笑撚死人咩
咁把炮有骨一開始咪唔好接受囉 人哋搵其他人一樣得
政府俾免費教育你係咩新鮮蘿蔔皮呀?等你將來回饋社會,交稅俾佢咋

冇利益嘅嘢美帝會做?唔好撚鳩啦
北韓如果有石油變咗伊拉克啦
咁咪轉打蘇維埃同臭閪蚑那工囉
做奶閪漢奸做得咁自豪
我會叫佢地睇香港政府出嘅年報,仲要將當年CCTVB嘅新聞影片俾佢地睇
咁伯母記住唔好奶西天足唔紮腳喎
呢度好多戰狼
都係社會主義好
齊來反美帝蘇修
建設新時代習近平社會主義世界觀
脫離美帝霸權
不如問點解咁多人肯做美國狗
令堂咁鍾意食洋腸黑腸,你擔心自己多咗個細佬妹好過啦
佢真係仲好講 8964唔幫手 九一年就解禁 佢地而家話自己以前天真擺明係托詞 用嚟包住個柒咗嘅藉口
不如你分享吓
但我覺得唔完全係誤判 91年就解禁64禁運 呢隻點 點都解釋唔到
我唔知wor, 你自己題出既, 不如你講解下
你地臭閪蚑那直情請啲女大學生食黑腸㗎喱腸添

咁令堂紮咗腳未姐,唔紮就奶美國人既天足西
係提出,唔係題出

我並冇提出,我淨係知中國唔會再做美國隻狗
但做俄仔隻狗?麻煩解釋下
聖鬥士星矢 冥王篇先好返D,都已經係 00年代
幾時唔紥腳變咗美國人專利

社會係與時並進,你老母做雞都要個客帶安全套啦,仲好似古代咁中出咩
你老母俾人中出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞