[黃Viu] 韓劇 衣袖紅鑲邊 討論區

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
今集keep到13已經好好
其實衝15要睇1月1日大結局17集得唔得
連續兩個星期六都係假期
衣袖紅左依然畀MBC當係炮灰咁哂
我要睇龍袍版my house呀 希望收視可以衝過15
同MBC抗議都冇用
都話左假日會影響收視

今晚最高收視
唔係抗議係許願 請問你點睇得出我抗議緊mbc
D人要睇就睇唔睇就唔睇架啦 關電視台咩事
今集係咪咩都冇?
kiss都冇文孝仲點出世
我指有韓國人同MBC抗議連續兩集喺1月1日播
但失敗左
李仙姬唱OST
連接檔劇預告都出埋 想衝收視咪番屋企睇電視囉
啲人要睇就睇唔睇就唔睇架啦
抗議又有乜用 抗議有用jtbc一早收皮
點解後面嘅劇情變到咁急
因為趕住收尾所以要用時間大法
本身正祖好似等左宜嬪十五年 而家就快結局唔急啲拍唔晒
欣賞正祖無留鬚 繼續保持呀
咁好心就咪加廣寒宮啦 果到都搞咗幾集
又要kiss又要圓房又要生仔又要死世子又要死老婆
中間仲要用王大妃宮鬥
又要講返撕書單野同搞掂男二
得返四集
好忙
@汐玫依

福燕發帖說:盆友們,很可惜吧,我都懂,但是明天請一定要看連播,因為我重新翻了劇本,看到了“激情”這個詞…

【Q】今年出的男愛豆個人直拍播放量TOP10
1. 2PM 俊昊 'Make it' 170萬
2. NCT U Shotaro 'Universe' 139萬
3. ENHYPEN Niki 'Drunk-Dazed' 112萬
4. ENHYPEN Niki 'FEVER' 98萬
5. ENHYPEN Niki 'Go Big or Go Home' 91萬
6. Stray Kids 鉉辰 'Thunderous' 86萬
7. 2PM 俊昊 'A.D.T.O.Y.' 67萬
8. ENHYPEN Niki 'FEVER' 64萬
9. TXT 然竣 '交換日記' 61萬
10. ENHYPEN Niki 'Drunk-Dazed' 60萬

一個二代團idol可以贏過而家班細路係勁既

我每次睇到眼鏡givenchy舞台就想求佢用副眼鏡扔死我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞