[黃Viu] 韓劇 衣袖紅鑲邊 討論區

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
大家估男主要喺第幾集先做到王?
開頭估第10集就得
而且覺得要下星期
我估要過多幾集
今集最尾個part 世孫型到不行不行呀
李俊昊既動作戲真係好睇到不得了

怕有人未睇今集,加密左先
MBC金土劇衣袖紅鑲邊第9集全國收視率10.9%,首爾收視率10.9%,刷新自身最高收視記錄。

MBC金土劇《衣袖紅鑲邊》收視率推移:
01 5.7%/5.7%
02 5.6%/5.2% 🔻最低
03 7.0%/6.3%
04 7.5%/7.6%
05 8.8%/8.1%
06 9.4%/8.5%
07 10.7%/10.5%
08 10.5%/10.3%
09 10.9%/10.9%🔺最高
破11都好難
要加密到睇唔到可以禁加密掣4次
【熱貼】衣袖紅鑲邊 第9集的演出在論壇備受好評.gif

291條評論

這集演出真的好絕
好看,真的所有場景都很好…真的跪著看的
贊衣袖ㅜㅠㅜ 絕了,這劇
絕了,第9集已經刷了5遍了,被子戲那裡俊昊的手指演技做的很好,紫色邸下拉弓射箭的俊昊啊啊啊,是約好的第9集沒錯
好看
這集也好棒 每場戲都很好ㅠㅠ 贊衣袖絕了ㅠㅠㅠ 真的拍得很好很好看ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

衣袖ㅅ 我看了這集的ending後決定追這部劇了,真的ending絕了,好經典 ㅠㅠ 每次看史劇都覺得服裝好美,這次世孫的衣服都好絕,俊昊也非常適合,服裝本身的存在感很足
今晚也好看 我媽媽看的時候我瞄了兩眼,美術真的好絕
ㅅ 演出和服裝很好
好看~~~ 評論說ost有點遺憾,同感,播有歌詞的現代歌曲有點破壞投入,很喜歡大長今的ost,個人真的覺得這劇的ost遺憾,在關鍵時刻有點出戲 邸下☺️
真的絕了ㅠㅠㅠㅠ 艹好看到想罵人
個人覺得第5集,然後第9集,彷彿在看電影

https://theqoo.net/square/2271249893
今集真係好正
世孫打緊跌低果陣
德任亦因為要趕返黎而不斷受傷
到最後重逢果度好開心好正呀
2021.12.10第九集收視率:
全國:10.9%
首爾:10.9%
最高:13.3% ​

01. 5.7/5.7/8.0
02. 5.6/5.2/8.2
03. 7.0/6.3/8.1
04. 7.5/7.6/10.6
05. 8.8/8.1/10.2
06. 9.4/8.5/10.3
07. 10.7/10.5/11.6(2049:3.4)
08. 10.5/10.3/13.1
09. 10.9/10.9/13.3
佢地經過生死劫更認清喜歡對方
但女主仲要拒絕多男主一次

好想快啲睇下一集
終於錫錫喇
等左十集都冇任何親密接觸
昨晚摸面又唔摸落去
新聞:祘用雙手緊緊地摟住德任的雙肩親吻著,從德任不推開這樣的祘的樣子中,似乎可以感覺到兩人的關系發生了變化。 還有望著德任的臉龐的祘的熾熱眼神,能感受到激蕩的感情的德任的表情也吸引了人們的視線。
慶州金氏,好似永遠係韓劇同電影都係壞人
佢將來垂簾聽政男主個接班人
雖然好想睇佢地sweet啲
但唔似其他劇咁勁快攬攬錫錫都係呢套劇好睇既位
尋晚最後果度其實世孫可以趁德任瞓着錫落去先完
世孫太尊重德仁既個人意志喇
LM睇世孫之後點收德任做後宮
咪就係一晚搞掂左德任囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞