港女同洋腸生完三個離左婚 最後搵番港男埋單 (3)

1001 回覆
42 Like 19 Dislike
又要衝出來柒,畀人講下又小尻氣。
其實IG名係人地對前夫唯一既思念
連登仔迫人改名真係好冇人性
其實近年都開始多咗AMWF
但大部份都仲係好刻意標榜自己呢樣野 甚至覺得自豪
我覺得兩邊都唔應該以搵白人伴侶為榮
因為係一種好唔健康嘅關係
我自己睇落去就覺得好嘔心
例如托哥啲片你見到佢都係刻意同鬼妹出街多
其實潛在意識咪又係反映緊覺得呢樣嘢好珍貴 好值得炫耀
咁樣係提高緊亞洲人地位咩?我睇到嘅係相反 只係喺其他亞洲仔面前提高自己地位
但白人睇落去一樣係百年不變嘅崇洋媚外中國人
可能條八婆係ive 入面群開班鬼妹鬼仔
識個女仔 25未有
比鬼佬食 真佬40中 果隻
食完 合照 放fb wall paper
但唔係男友
你話冠夫姓個度?
其實如果佢地三個都覺得冇問題咁就ok啦
純粹係佢話冇得改user name個度7左
定係講緊其他野?
有可能 不過IVE有鬼仔咩
東南亞
只要唔介意條女咩樣咩人種,你可以㗎
事實跟鬼佬係有前途d
去lkf都可以晚晚群唔同鬼啦
同問
Eric同白鬼隻揪 幾多rounds會收皮
地盤師父咪咁囉
0.1 round
痴撚線

唔係唔俾keep ex 嘅野 但係你一keep 就keep 個姓, 唔差在喺塊面寫i got fucked by pier darkins
又話我哋外人唔明你哋,咁你接受訪問講俾啲外人聽嚟托柒?無人會明㗎喎
睇佢寫野就知得閒同前夫友誼波啦
前夫前 前夫後 前夫篇幅一大篇 屌你老味
現任就一句內心強大就算
躝啦 你都係睇中個廢物懦弱唔識反抗先搵佢埋單啦
講到自己正能樣咁柒樣
個前夫出軌,條港女骨子裡根本唔想放棄,但自己又無能力湊住啲女,含咪搵個港男埋單囉。

如果個鬼佬肯要返條女,一定衝住去含都似

係 darkins darkins 聯婚

都符合㗎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞