港女同洋腸生完三個離左婚 最後搵番港男埋單 (3)

1001 回覆
42 Like 19 Dislike
帶埋條村姑過英國 做左一排人上人 都算唔話得
米紙真係無 mil milk 咁好睇,都唔知係咪當初喺蘋果嗰陣已經唔夾。

風格好唔同
崇洋媚外
資源差咁遠無得比喎
但我都覺米紙好好睇 好比心機
本身生細路係為咗可以keep 住食腸
eric darkins 可能中意玩cuckold先會埋單加幫手搬屋,夜晚幫yennie darkins奶西嘅時候有外國精液食會硬d…
關乜英國人外國人事
有條友不停咁report
俾着我都會激到坐輪椅
有限囉
最多5萬零蚊+住屋津貼
喺香港叫做啱啱夠洗咋

佢D女有無讀名校/國際學校?
有嘅話仲大開支
如果你前夫係一個中國人而其他嘢不變, 你都仲係一個仆街含家剷
逆向marketing
佢條片有落廣告,呢度幾多巴打撳左入去
而且comments數多左,youtube會推高條片比多啲人睇
啱架喇
香港人都係時候正視下white worship嘅問題
最尾仲要扯到 咩其他一樣被攻擊嘅人 而家淨係攻擊你咋
唔止5萬,一般7萬幾起跳
唔係點請倒班鬼佬/婆
可能Eric仔特別鍾意食鬼佬嘅二手飯你俾個大波長腿處女佢,可能佢會耍首擰頭,但係你俾個c9鬼佬肉便器俾佢,佢就當係寶仲會對上一手非常感恩,又幫佢搬屋,有請佢全家食飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞