港女同洋腸生完三個離左婚 最後搵番港男埋單 (3)

1001 回覆
42 Like 19 Dislike
post完先醒起Darkins 係前夫,現任老公係Eric ,sorry Eric 你存在感太低
Mil milk 響娛樂性同埋故事深度拎到個平衡👍🏻
成手紋身都可以做老師
想紅咪出聲 有咩唔容易姐
同埋見到個港男埋你條臭閪單真係唔知有幾正能量
成個故事剩係覺得做港男好可悲
不能認同更多
Sorry , 我錯

Mr. Eric Darkins, please enjoy your wife’s ex leftovers
我朋友喺香港教咗十幾年,攞埋tenure
邊有7萬咁多
5萬幾+住屋,加埋6萬幾7萬就有

呢D仲要係做咗好耐先有

不過做NET係行行企企多,唔洗做admin嘢每日準時收工
Yennie有很多兼職,教畫、做蛋糕、臉部彩繪、賣頭飾、寫專欄、還積極參與家長義工活動……好不容易,也會累透。但作者想告訴孩子,這就是生活,做人就是——忙中作樂。
整係呢段都覺得嘔心
應該係話:"亞洲女人搵白男"個比例高過"亞洲男人搵白女"太多,失哂平衡嘅問題
教既全部都係一般技巧 厄下細路仔搵飯食
香港男性喺香港真係冇定企又比人屈強姦,搭公共交通工具又成日俾人屈非禮記得有條友就係試過喺地鐵俾人屈,跟住自修法律,每日拖住個篋去唔記得邊間大學嘅圖書館嗰度去睇關於法律嘅書
趙完鬆既極致
已經開咗
婦隨夫姓係父系社會傳統嚟,好正常,但條女離咗婚啦
呢個男人做乜扮女人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞