港女同洋腸生完三個離左婚 最後搵番港男埋單 (3)

1001 回覆
42 Like 19 Dislike
邊有話你係打手 你直頭係本人啦 嗰條女都有打手
無錯
思琦妹都係咁
生咗 離婚
都係再結婚 再生
唔洗荷里活咁遠 香港明星都係咁
係冇問題嘅
事實係,頭兩個post有karen娛賓
呢個post本身都係巴爾幹半島,有疑問嘅人可以focus去每個user具體屌緊乜嘢/邊個
由引人中出已經plan緊啦,cls女人
米紙班女拳同PR 諗緊點拆呀,俾啲時間人啦
啲書印咗無人買點算
唔止韓仔性格,亞洲最唔崇洋嘅都係韓國,韓妹9成9都係搵返韓仔拍拖結婚,所以David啲片冇韓國人
lm
不嬲都講緊係有左先求婚,咁中間過程唔到半年咪合理囉
可唔可以key 埋現任個頭入去
IQ163
劇本
其實好多港男都咁低賤 全世界得香港咁撚痴線
好多人讚同佢地 好自豪 天生就係賤種嚟
14巴柒頭 mirror前夫 收聲阿聲

港女Facebook本來有寫現任Eric 個名,呢家刪走埋算係點?仲要Keep住darkins個Fb user name,你又落鳩Eric仔面呀?
比現任打撚到仆街都似, 不論男女
三個囡個款好white trash
佢應該出多幾本“如何尋找毒男埋單”, “買大送三細終極埋單套餐”, “港男駕馭術”,“搵on9港男埋單秘技”....發啦發啦
只準讚 你一彈佢就係歧視!仇女!
明星都有俾人屌到仆街嘅明星同捧到上神檯嘅明星嘅
你唔會攞Keanu呢啲神檯同啲賤男明星比啩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞