港女同洋腸生完三個離左婚 最後搵番港男埋單 (3)

1001 回覆
42 Like 19 Dislike
大陸妹同洋腸, 一定比香港人歧視既.
重點就係唔應該打咁多嘴砲,想有任何改變,點解唔從自己開始做先?
前任2公婆都係博出位R食
試下前夫唔係洋腸
女權撚又屌到人哋工都冇
跳樓自殺先夠皮
一開始搞到咁撚低賤都叫識玩? 識玩唔使幫洋腸肉便器埋單啦 要屌女唔使咁㗎
一定唔會
IG youtube username仲係跟洋腸姓
發覺d 崇洋港女好興嫁咗鬼佬即刻身分證都改埋跟人姓,慌死人唔知自己嫁鬼佬
俾著嫁港仔,一定女權上身,加個夫姓起前面都唔肯

有朋友兩姊妹都去外國working holiday
然後兩個都嫁鬼佬
屋企家教心態好明顯
仲會改埋自己姓
有兩個中同中學開始已經話要食洋腸,最後中學未畢業食左,而家喺美國扮晒ABC,完全唔提自己喺香港長大;另一個識左過法國佬,又係中學未畢業就跟佬走,又係扮晒外國人,最後條法國用完即棄,而家喺香港炒散

個兩姊妹個樣仲要中下
塊面四四方方,腫口腫面咁
Ant man 嗰個係老婆改嫁,呢個係現任老婆同佢嘅前夫,點同呢?即係蟻俠男主喺呢件事係個鬼佬而唔係條廢柴男。事實上,你喺荷里活啲片,再婚嘅都係前妻,唔係現今老婆加前夫嘅關係。
我覺得開得好快覆唔切人地留俾我既留言就完左post
應該毒撚嚟
喺英國俾人打到仆街
睇咗陣,因為道德撚出嚟嘈
左膠就大愛要包容
所以咪左膠 vs 道德撚

係同事都兜口兜面屌柒佢喇
仲有「人地嘅私事唔應該討論」
去學吓泰拳 每個星期上兩次堂,已經好夠
臭老雞
收皮啦
係呢個post 睇到好多人祟洋之餘仲要雙重標準 同支那人有咩分別
你名
重溫吓勝利者嘅姿態

Ig 突然改咗名
做咩係Facebook配偶刪左Eric個名
下面就寫youtube channel Darkins
痴線到已經POST3中間不過個女人改返名冇再招人話柄就冇咩好再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞