港女同洋腸生完三個離左婚 最後搵番港男埋單 (3)

1001 回覆
42 Like 19 Dislike
女拳已全面退場 企圖令個post 沉
有邊個外國明星第二次結婚但係仲跟前夫姓?
大左肚呀,比條臭雞夾左上船啦
利申一手料樓主pin this
條Darkins 係我小學NET teacher,兩個大女都係我間小學讀。佢對低年級學生好好人,但係對高年級就成日無端端鬧人
我小六係新圖書館做幫手,有一次佢突然發脾氣,拉我落地再拖我出去鬧到我喊,之後佢收咗warning letter,再有一次就即炒
到form 3,佢全家去我中學open day ,條港女同二女去我個 booth 玩,Darkins 就係附近hea。我見到佢成手紋身都知佢一定係再犯被人炒咗(港男見唔到)
估唔到最後比帽條港女戴,女既要上米紙博同情,仲要吹到咁誇張
唔同個Darkins 扑咪唔會有咁嘅下場lor
鬼佬不嬲門檻低勁多
佢識主動散,仲可以攞返少少尊嚴
影撚衰港男
但係由你埋單
Ricecels on suicide watch
等睇佢表演ug 改username 避網民,改到大家搵佢唔到
賤到
咁肥柒係亞洲都做到Chad 真正Chad白人,6尺幾高,大隻乾身,high school football 隊長果啲咪屈晒機
4肢 放晒入去
條女本身都有問題
由嫁外國人開始已經係想用嚟鋪路要做kol失婚又走出嚟做失婚kol,呢啲人有冇咁自戀?無時無刻都要人畀like自己,要生活喺鎂光燈下
佢而家姓Darkins
證明連登根本小眾
現實根本大把大方港男肯埋單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞