港女同洋腸生完三個離左婚 最後搵番港男埋單 (3)

1001 回覆
42 Like 19 Dislike
可能鬼仔鬼妹性格,大家都唔care前面有冇結過婚生過仔姐

但改嫁完仲係跟前夫姓係到呃飯食又真係幾撚唔尊重下條仔咁都冇所謂

仲要成日帶埋自己老公去幫前夫見前夫係咩玩法
米紙入面無女權係唔會做依啲訪問出依啲片㗎, 被隻臭雞累係抵死, 執撚柒咗佢啦
有名你叫 兒登
唔好講到外國人個個都得,根本睇人
如果雙方無好來好去,鬼佬鬼婆一樣唔得,尤其係啲bitchy 嘅即刻大吵大鬧嗌分手都得。
香港亦有人可以,我自己都識兩pair 係咁,當然只係多年無見食餐飯,只係普通社交,唔駛幫人搬屋又剩
扮abc鬼妹仔就有
如果條八婆成功左既話 仲唔用企係高地教你地做人
都算勁
水鬼升城蝗
正宗臭雞
其實外國都好多呢d case
不過港男vs洋腸一定係好多野嘈
我係外國人 你地班中國人
巴打真係冇追post
仲要話人地cut佢 仲未知錯 仲要咩中國人 英國人
條八婆土生土長都鬼妹性格?
有,大把識d fd由細到大群開鬼仔大,唔好講到全香港男人都公屋毒撚I go to school by bus先得㗎
所以鬼佬睇中你都未必係好事
可能又肥又醜樣
Ive妹
Yennie有很多兼職,教畫、做蛋糕、臉部彩繪、賣頭飾、寫專欄、還積極參與家長義工活動……好不容易

牛屎妹冇樣精就真啦
成世女最叻就係做free pussy
鬼佬食過就覺得自己好靚女,上菜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞