港女同洋腸生完三個離左婚 最後搵番港男埋單 (3)

1001 回覆
42 Like 19 Dislike
女方啊媽 好似係
推到東張西望吳幸美訪問Eric Darkins
IQ163但讀Leeds [100幾間u排20]
職業係教自己母語
你話要幾廢 先會離開別井 教母語為生

港女cls
真係吹得就吹
港媽令人咁反感係有原因

因為自己既不智,促成離婚同意外懷孕
之後繼續攞光環,宣揚佢幾辛苦
好多位見到佢幾唔尊重佢現任丈夫

首先講佢離婚同意外懷孕
一個廿歲頭 書又讀唔成
因為意外懷孕同一個外國人結婚
見唔到呢段關係有幾穩固
佢玩得幾癲?
佢對丈夫有幾了解?
佢自己先知啦
值得一提現任老公都係突然懷孕兼結婚

攞光環呢點又係反感
自己都未搞掂 仲要出書教人湊仔
離婚講到有幾慘,但佢責無旁貸
理應修心養性,但繼續大肆宣揚佢嘅故事
IG YT仲聲稱改唔到名 留低前夫個名
雖然依家突然改到 但YT ending依然係佢前夫個名
你個名
係張相既後面 無影到佢
Eric Darkins
搵到首歌,旋律啱哂
https://youtu.be/YUTTnrs4Myo
Du Lu Du Du
Du Lu Du Du
Du Lu Du Du
Your Father isn't your Papa
Your Mother fucked another
Y'all not related to each other
The Darkins family

Du Lu Du Du
Du Lu Du Du
Du Lu Du Du
Du Lu Du Du
Du Lu Du Du
教育局請net teacher好高人工架
黎香港教人工應該高過local好多
屌隻肥佬惡夢黎
成身油仲要係咁摸果條女
果陣睇SAD左勁耐
完全無任何尊嚴既男人
賣完慘繼續食洋腸
EQ低到pk
唔係點會亂鬧高年級學生

中國人前中國人後,露晒底啦臭雞
仲有你老公人種國籍唔係重點,係你扮可憐搏同情想出位講大話先抵死
今次米紙比條八婆累死左啦,唔知係YouTube AI del定比人report 到冇晒啲踩佢嘅留言
Mr Piers Darkins
Mrs Yennie Darkins Lau
Mr Eric Darkins
好擔心Eric仔比身邊嘅同事同埋親戚瘋狂恥笑
中國人 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞