[上弦四子vs軒]2021叱吒我最喜愛討論 8

982 回覆
23 Like 5 Dislike
我相反 往年每年都投足每一階段每個界別
反而上年見鏡都有得爭埋一份就冇投 因為心諗反正唔會唱票又一定比佢地 投嚟都嘥data
不過今年真係睇唔過眼 同埋想撐JF 所以有投
https://youtu.be/GiYsqzpNCao

係咁先啦 上埋BBC 其實cover好廣
係咁先啦

Halloween通街都播

以歌嚟講 人氣no.1

https://youtu.be/GiYsqzpNCao

呢段BBC要特登覆俾你睇入面嘅message
低莊嚟講,不意外
Rubber band 竟然入唔到5強
支持
講人氣鏡真係贏晒啦
上年姜濤千幾票贏林家謙七千幾票
樂評對首歌極高評價
各大音樂節邀請佢地
同yellow tonick dear Jane 合作
連登仔:唔係歌 侮辱音樂

最歌呼聲最高既一首歌
應該都穩

其實計我話唔鍾意係咁先啦嘅就投猛鬼街啦
首歌講乜大家都知㗎啦
大家人地攞埋屋企人啲電話投 一人4-5票
有啲玩埋太空卡
到時真係要開post提大家投票
尋日聽左,聽到哭L 咗😭
香港人要聽!!
仲要睇哂d MV 佢呀!! 😭😭😭

上年嘅新聞
有現場都鬥唔贏啦
軒粉買唔起天價嘅黃牛飛

嘩 真係唔知有呢單嘢
班DJ今年應該收唔少
DJ梁文禮昨晚(23/9)在Instagram貼文,指有歌迷近日透過私訊,質問他們為甚麼收到禮物後,不播放自己偶像的歌,更揚言若偶像在1月1日年終頒獎禮中拿不到獎,就不會再支持商台。

梁文禮以「粉絲行為.偶像賣(埋)單」為題,公開指責粉絲行為如同賄賂:「首先,DJ因為收到禮物而去播歌已經唔啱,屬於『賄賂行為』;另外我哋唔頒獎畀你偶像就唔支持,呢方面係『威脅』,仲有,首歌並唔係零播放亦有上到榜。」

而麻利亦在Instagram限時動態上指:「粉絲行為,冇偶像要埋單。睇清楚,冇人要為你嘅行為埋(單),冇需要,亦都唔需要。自己做嘅事自己負責任,有咩第時要懺悔嘅時候自己諗下。分分鐘你仲要多謝有人同你玩呢啲遊戲!」

有報道指,今次因MIRROR成員Anson Lo(盧瀚霆)歌迷不滿903 DJ只播另一成員AK(江𤒹生)新歌而引起事件,該歌迷更串AK唱歌經常走音及靠黐DJ上位。Anson Lo對事件未有正面回應,只透過Instagram限時動態表示:「在這年,有機會錄音,有機會出歌,已經是一件要感恩的事情。每派出一首歌,最重要的是大家能否感受到歌曲的意義和energy,其他的考慮,或許都看似重要,但其實都是其次。謝謝每一位依然支持我的人,近日為第三首歌籌備當中,需要更多的正能量去完成,互相欣賞,互相尊重,才是現在大家最需要的。」

至於AK就透過Instagram限時動態,對受影響的人致歉,又指:「每一首歌都是我們學習的機會,希望每次都可以突破自己,比上一首進步,無論成績如何,有你們的支持已經很足夠,希望大家可以繼續開開心心地支持我們。我們只是一群剛上線的小伙子,十二子一定會繼續一起成就解鎖,未來還有很長的路大家一起走下去吧!」
班神徒都係要靠旁門左道先谷到自己偶像上位
又金主又賣屎忽又送禮
搞咁多嘢 想Anal 做上弦一
講真 有邊個會認佢係上弦一
鏡狗啲嘢真係好好笑
mirror唱歌代表jer竟然無入
証明真係靠眼聽歌
噢喔噢喔噢喔噢喔噢喔噢喔噢喔噢喔
都唔只係今年 由Reflection開始 次次出團歌都陰魂不散咁 播極都唔完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞