[上弦四子vs軒]2021叱吒我最喜愛討論 8

982 回覆
23 Like 5 Dislike
我咪講咗好耐有漏洞要完善制度囉
好難阻止fans去拉票,但我自己無咁做
其實冤冤相報何時了,大家都冷靜下啦
有人屌你個偶像,你就拉埋其他人落水話佢都係咁,得嘅咪一齊笑囉
已經冇人記得

香港樂隊 Dear Jane 早前推出新歌《聖馬力諾之心》,4 日前在社交媒體宣佈製作「全港學校之心」圖像發佈於 Instagram,提出「最多 Like 的學校 IG Post ,我們將會嘗試聯絡你的學校作現場表演」。至本周三(7 日),《立場》報道元朗信義中學兩名學生,因演唱 Dear Jane 的《銀河修理員》而遭記大過,有網民之後發文,呼籲投票予元朗信義中學,其「支持率」隨即急升。 Dear Jane 今日(10 日)凌晨,在 Instagram 公布賽果,元朗信義中學獲得 28 萬多個 likes,而奪得第一名;樂隊亦分開處理大學的票數,由香港中文大學憑 3 萬多個 likes 奪首名。

https://thestandnews.page.link/5sRM2M8i7JHmgqwP7
鏡嘅話淨係想warrior拎有意思咁多

咁你cap啲圖出嚟有咩意義
又話冤冤相報何時了 但你又拉hellosss同糖落水
咪柒咗又要兜啦
呢首真係高質,唔係鏡粉都咁講
Al fans思維
Team kill mirror咁就資源就去嗮敎主solo
真係排都未排到boss
神又係佢鬼又係佢
玩完攬炒就問冤冤相報何時了
係呀係呀咁神徒有冇咁做呀
拉埋人哋係咪代表自己冇做過呀
係就post哂全部人啦
快啲啦等左兩個鐘啦
一次過全部推哂上報
完善選舉制度呀
屌你,叫你po乜撚野叫倒票啊
以為個個都有入神徒gp啊?
200張票點撚樣倒返黎
你就去拉其他仔落水
神徒個朵未夠臭要博上報啊?
其實dj 咁都谷唔起聖馬力諾
而家係你突登入人地tg到cap人地圖
然後叫人冤冤相報何時了
同埋個問題係你咁兜法代表緊你本人作為神徒都認同緊呢啲行為呀
Btw 上面一開始cap神教tg嗰個唔係鏡粉黎
仲要人地好好好心幫你加密埋
Dear Jane唔係情歌邊有街客理呀
認同你,其實無人想成日嘈交
你出嚟講得人先,都要預咗會俾人講返
大家都係一條船,無謂日日攻擊了
首歌真係麻麻
同你老母船咩死撚開啦
次撚次一有人講AL你條仆街就拎姜同ian spin幫你教主擋
首歌唔多唔少都要多謝元朗信義
一早就屌鳩哂啲on9鏡粉咪撚spin啦
唱得差都屌到口臭繼續屌
你係神徒就大把証據
Cc唱撚到咁都盲撐
想知你講完自己有無陰陰嘴笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞