[上弦四子vs軒]2021叱吒我最喜愛討論 8

982 回覆
23 Like 5 Dislike
擺明啦 同埋只要登記咗 下次email登入就搞掂

鏡粉儲齊12張csl卡既都唔少 邊有得鬥
呢張圖投最男 上面講緊投megahit喎
咁你不如都叫埋其他粉,都一個個send自己電話記錄出嚟囉
事實上每家fans都係咁樣拉票有咩好爭
係冇嘢好爭 但你柒咗仲兜就好撚好笑
鏡仔買卡唔係今年先有,所以唔洗而家先嚟擔心連坐法,見到你地内鬥都係五十步笑百步
都係嗰句啦唔啱嘅事唔會因為其他人都有做就變啱
不過而家見到係俾人捉到就拉埋其他人一齊
咁唔爭在po埋其他solo嘅票
同埋199個拉票紀錄
拉票同種票唔同喎,你邏輯係pe阿蛇教架?定係你屋企生你嘅時候,生咗對眼俾你睇歌,但唔記得生返個腦俾你?
你拉撚夠人落水未啊?自己柒就柒啦,柒仲要理直氣壯,俾人圍屌仲唔識自己收皮,開口埋口「鏡粉都係咁」,鏡你老母粉啊,speak for yourself啦神徒
因為係由最男開始,一票票拉返嚟
累計到今日都繼續有拉票
神教有齊佢每一票嘅記錄
就算我全部send曬出嚟唔通你哋就會唔屌咩

講到底903無話過唔可以拉票
不如諗下點樣先有更完善嘅制度
宜家人哋質疑神教有人買太空卡種票
你同我講其他Fans拉票
是為偷換概念

再者冇人話掌心雷啱
人哋錯唔代表你錯係OK
是為邏輯繆誤

唔好再幫教主倒米啦
個制度有漏洞所以就要一齊玩爛佢
Goodest logic
係屌架 咪全部一齊屌
因為宜家係我自己最喜愛 唔係叫人投自己喜愛
不過算鳩數啦
要鏡攞唔到最歌應該投邊首
實在唔想再睇班鏡粉牙文牙舞
投啲大熱又自己鐘意先
十強應該點都有啲唔係鏡既到時再投
講真今年最喜愛女歌手邊個拎都合理
留下來的人
先哭為敬明明都好受歡迎但贏面好似唔算好大,唔知點解
人呢柒頭? 縮返入你老母個閪到啦
無啦啦多咗百幾個回覆就入嚟睇一睇,隻神徒連拎其他鏡成員fans嘅拉票嚟護航係咪on9人地拉票係聽完佢介紹,認同佢先走去投,投完send返張圖嚟做證明,呢啲叫拉票

依家班神徒就出埋口話四個鐘倒兩百票,原來你拉票係拎埋你親戚朋友嘅票去票站隊入票箱㗎
今年太多好歌
Ciao應該都多人投
好撚多帶風氣投票,明明第一輪投自己咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞