[上弦四子vs軒]2021叱吒我最喜愛討論 8

982 回覆
23 Like 5 Dislike
我諗呢到加埋先有200票
你哋神徒有人有200個fd我佩服
不過入面啲人都幾柒
神徒永遠都要拉人落水
你哋拉嘅票就係票,人哋拉嘅就唔係票咩
咪咁99步笑100步啦偷換概念有咩意思
點解咁柒嘅事可以理直氣壯大大聲講
你由得佢靜咪算
定你其實想曲線反mirror?
我真係食晒花生
多謝
偷嘢冇人捉到就係冇犯法一樣
仲要話你點解唔整個牌同人講唔可以偷嘢
同埋明明之前係神徒上新聞話唔做呢啲行為
依家又po出嚟 呢啲一定係假神徒
俾d證據黎睇下佢點拉呢200票?
我剩係睇到佢話自己用左4個鐘倒票
識唔識中文啊
講偷換概念唔夠你嚟啦
冇人話佢哋啱
你Po上嚟咪一齊屌柒
都改變唔到神教有人灌票嘅事實㗎喎
用4個鐘倒票
同向親朋好友拉票
兩樣嘢嚟 定你分唔清拉同倒
叫人投佢一票嗰啲咪叫拉票囉
但最後投唔投都係嗰個人自行決定
但你一個人攞哂200個人嘅投票權去投票
嗰啲叫做種票
發=發佈都係神徒講 你唔好咁啦
唔毒唔摺都做唔到連登仔啦
200個朋友我成世人都未試過有
種票定倒票
今年學左好多新詞
係舊鏡po又學到好多支那詞
因為柒左都要拉埋其他人一齊柒
咁自己嘅柒就唔孤獨啦
所以唔明點解各fc tg啲人都咁推崇呢個投票功略
:今年好努力,大家要多多支持佢,如果有同事唔投可以問佢拎個電話幫佢投
CLS我唔覺咁樣係拉票係種票
同埋年尾頒獎禮拉乜撚嘅票姐
你係有心做音樂,作品好,自然有人會想投你
你個白彪唔買太空卡投票幫仔課金 仲做咩fans?
支那無得投票種票倒票通通都無

其實神教谷有曬呢位fans嘅拉票記錄
兩萬幾人睇住佢一票票拉返嚟
可以唔認同鏡粉拉票行為
但希望唔好屈佢買卡,抹煞咗佢哋為偶像嘅努力
拉票應該係po音樂作品
好似隔離幫CAS拉票係po佢哋啲live po人類世
質素係高 啲人聽完服咪會投
淨係識用埋啲催谷式嘅方法叫人投 係咪好信唔過佢哋啲音樂作品
mirror邊有live可以拉到票
我哋唔係講緊最歌咩
你攞個最男投票Cap圖做乜
如果有199個拉票記錄歡迎Cap上嚟自證清白喎
雖然係種票轉做掌心雷姐
佢咁樣講都仲要信佢唔係買太空卡呀? 你閂埋房門呃自己啦
連燈仔:邊有咁多朋友 你哋一定買太空卡
幾時有屈佢買卡 係佢自己衝出嚟話自己「倒」200票
同埋你張相係我最喜愛男歌手關最歌咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞