[上弦四子vs軒]2021叱吒我最喜愛討論 8

982 回覆
23 Like 5 Dislike
垃圾公司
cas我想投沒明日
同風的形狀好撞 選擇困難
揸住咁多太空卡有乜咁出奇
我覺得入到十五強都好難推出去,唔鍾意唔投都得,一係投次要,而家十五強好on9
一個人幫350個人投曬ian,咁樣又算唔算種票?
只針對一家拉票有咩意思,索性取消903投票啦
2021年仲玩情緒勒索
如果呢兩首揀一首,我會揀《留下來的人》,首歌個message重啲&中我多啲
同埋聽過呢首個live,觸動人心過studio ver.好多

https://youtu.be/fYR8P3JK2Rg

一係睇下你覺得邊首中你多啲,就投邊首啦
不嬲都話你哋一個二個影衰曬鏡粉
好呀推呀,繼續大大力推呀
等上報
太空卡通常投solo
思念即地獄
神徒係攬炒就搵埋其他9個嘅證據一齊上報啦
柒咗就縮翻埋啦
原來而家玩埋攬炒
見你哋ian粉同姜糖鬧得神徒咁勁
上邊又不停叫我po埋其他仔證據
盜用個人資料有無犯法
你咪撚咁被害妄想症啦
以為個個淨針住你個教主
你而家拉哂所有人落水都唔會證明到種票呢個行為係啱架
你而家係柒在你本人衝出黎認同呢種種票嘅行為呀
好啊好啊繼續搵證據加油
咁你po未呀 傻閪日撚日淨係針鳩姜糖hellosss
你話個個鏡仔都係咁呀嘛 其他9個唔撚係鏡仔呀?
牙努係咪搵到牙民了
鏡得3個人
唔好喺到針住姜糖同Hellosss
b&
所以咪話你on9,個問題係你一開始po個堆拉票嘅圖幫al護航,到講出拉票同神徒個張倒票嘅唔同先po張一樣性質嘅出嚟以為幫到al洗底咁咪證明al同ian兩班fans都喺度種票囉,d人屌種票呢樣野無錯wo,你十足十d小學雞咁問老師點解唔鬧埋隔離嗰個咁
i你老尾an粉,姜你個契弟糖,我就唔係鏡粉,亦唔係毒唯
屌你班神徒咪屌你班神徒,要睇通勝擇日架?
沒明日就sad啲,似係「之後個情況都未必會好好,不過我哋都要繼續行落去,咁先會有希望」
風的形狀就豁達啲,似係「既然唔知將來係點,就唔好諗太多,繼續行就啱架啦」

唔知有無get錯
都係睇下邊首中你個諗法多啲,就投邊首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞