[上弦四子vs軒]2021叱吒我最喜愛討論 8

982 回覆
23 Like 5 Dislike
200明顯虛數 實數其實係一萬
Hello神徒 成個search result都係你讚教主喎
唔好成日柒咗出嚟兜啦
人地就算有投票都唔會咁on9話俾全世界知自己「揾親朋好友」咗200票
係啊 鏡粉可以好努力 但同樣都有班好撚柒 總有人影衰緊同倒緊正常鏡粉米
唔好扮野啦,講買卡,我相信solo鏡仔既粉絲都有買,唔需要推落一個粉絲到嚟撇清關係
夠薑就send 我睇唔到其他喎 淨係見到神徒最撚賤 扮撚晒野睇死你冇證據
犀利 票數有機會大幅度拋離第二名嘅歌曲 實之名歸
903好嘢
話個個鏡仔tg谷都係咁 有圖未?
再講攞連叱咤都唔知係咩 今年嘅歌都唔知有冇聽過嘅人啲電話投 同掌心雷有咩分別
其實做神徒好影衰佢咩 點解唔敢認

姜濤同ian嘅谷咪都係咁樣拉票
903無講過唔俾拉票
都係一場睇fans動員能力有幾高嘅遊戲啫
繼樂壇之後 mirror又一次振興本土電信行業
代表唔到其他人但起碼我冇
你有呢個諗法咪充分Show到其他鏡粉都會被連坐
覺得無辜都唔得咩
有其他Fans買太空卡歡迎Po上嚟一齊屌

利申返最歌最男都唔係投鏡
人地拉票係叫番朋友投票喎
至少人地無柒到自爆自己一條友用4個鐘倒200票落去
的確903本身投票就有漏洞
其實好難阻止fans會去拉票
希望明年開始實名制投票,減少問題
睇字啦 我講緊我呀
我自己行得正企得正 仲要唔撚投鏡
冇人話佢哋啱喎
我最喜愛呀你代埋你朋友喜愛
即係咁自己錯唔係拉埋人哋嘅錯
自己就會變啱嘅
自己錯左仲要蠢到200票都po出黎
所以拉埋其他人一齊都唔會變到件事合理
條友話朋友投完票send俾佢 vs 一個人用4個鐘投200票
在座各位全部都係垃圾
鍾意就自己投 信唔過自己粒星先會攞埋人哋啲電話幫人表態支持
想話人地最多係叫親朋好友投
但係嗰位神徒係「倒」200票喎
不過呢啲行為都係柒 唔分咁多啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞