[上弦四子vs軒]2021叱吒我最喜愛討論 8

982 回覆
23 Like 5 Dislike
之前我同其他連燈仔做連燈調查,最歌最組callstar最多人支持
但出去ig ,fb 睇左轉, 街客人氣真係唔係最好, 係咪marketing問題啊
豪腎街客多d支持,依家youtube宣傳影響力大左好多

係咁先啦,反對無效,俏郎君,神奇的糊塗魔藥all in 最歌勝算更大
離開連燈睇完出面投票
最男 鏡粉有無限太空卡

最歌,得鏡粉無限財力抽到下年一月一飛去現場投

打鏡好難下
見到就成嘔,如果事成,隻Anal Lo做最喜愛男歌手,真係要炸爆903個面書,不如揾人呼籲罷睇罷聽
有無list
就算最後係鏡贏又點,講真以今年受歡迎程度 佢地係well deserved 架喎 我最喜愛 應該係投返自己最喜愛的,得罪講句 要加埋先贏到既話已經失去咗個意義
連登仔死都唔肯認Mirror係多fans d
泳兒幾時會出碟佢最近幾隻都幾有驚喜,荊棘海,所有遺失的東西
全家總動員
票投試當真
跟本就係, 你幾時見過第二至第五出event 有過百fans 支持
摷返上年king jer 12月6號ig post最喜愛男歌手林家謙(7xxx likes), 暴龍哥(5xxx likes) 大幅度領先,Ian (2xxx likes) 都多like 過姜濤(19xx likes)

但最後end up 姜濤連拎最男同最歌,都幾恐怖下
怪唔之得姜自己都o 哂咀
老撚都投C AllStar
全投C AllStar
咪就係,屯門咁隔涉都企爆人真係痴晒線
其實話投試當真真係得啖笑
如果你話你本身好鍾意試當真咁當然無問題
但如果係為反鏡嘅話就成件事搞錯晒

唔想鏡攞呢幾個獎嘅原因無非係因為佢地作為歌手實力唔夠/啲歌唔夠好
咁投隊更加唔算歌手嘅試當真咪本末倒置 更何況今年CAS係講緊極高質 有咩理由唔支持
所以唔好老定軒公贏
連燈力快d action

人人R返多d票先
重頭開始幾好聽呀
Sweet escape R&B最好
但唔hit
上弦 鬼滅咩 你老味
feel到依個post有鏡狗扮反鏡係度混水摸魚
純粹想搵人圍爐
有冇人決定團投cas
最歌投係咁先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞