英國公布最新數據 8個月內近9萬人申BNO 簽證

478 回覆
486 Like 7 Dislike
五毛擁有文革DNA. 淨係識得鬥極端
洗咩假結婚,本身都多人娶大陸女人
點解有D人會有BNO同HKSAR
就係因為高登連登都出POST拎晒2本PASS出去玩
搞到D人都跟住拎HKSAR咁排隊
宜家呢個BNO簽證擺到明俾人濫用 變咗申請人移民中介公司搵真銀
反而想知香港有幾多BNO holder
拎700萬人做base計走左多唔多人唔岩數
成班五毛係到踩 9萬只係bno都唔叫多?
仲有CA AU TW 都未計
本身英國佬預5年 三十萬港人移民, 而家一年都走咗唔止1/3人
唔拎HKSAR上唔到機 BA都係
個記者寫得好差。。。
五毛骨子裡全部都係文革紅衛兵dna
佢哋只會得純奶共,純反共,1個都唔走,一走200萬人一齊走

你條五毛係度學人講玻璃心, 你有無聽曬玻璃心首歌呀, 唔好聽到那住那住呀

得啦, 跟你講法, 原來咁多支那豬去咁危險嘅外國係自殘行為

你咁努力覆呢個post 想指出英國公布呢個數據就係為咗笑鳩你d豬同伴去自殘啫

包唔包括特區護照?
睇錯,簡單啲講有四萬幾人係bno holder 自己申請
三萬幾人就跟佢地,當中有75%係支籍,萬幾兩萬人左右
覺得外國睇少左有錢佬用移民政策(有錢佬一早有外國國藉)
加埋高估左窮人移民既能力
2樣野都估錯左
Dependants 唔需要直系親屬,你鳩吹男女朋友識咗兩年就得,英國唔會查,所以當大部份人選擇唔遵守
14億中的9萬,微不足道,等於零
所以英國真係賣大包 求其阿豬阿狗寫封信唔使一齊住都可以當係,認真戇鳩
唔係..... 講明 BN(O) 及香港特區護照以外

約 52,000 人是主申請人,約 36,900 人則是受養人
「獲批簽證的受養人當中,有 77% 持有 BN(O) 及香港特區護照以外其他國家的護照,包括 75% 持有中國護照
姐係 36,900 * 0.77 *0.75 = ~ 21310 大陸passport
total 9萬人 有24%大陸人
本來都預咗係咁,結果數據一出真係咁
婚都唔洗結
篤下手指就可以帶埋大陸人成家過去
好快其他原有BNO/ HKSAR holder 利益進一步削減
人哋施捨你,仲要搞串人哋個party攞嚟搵錢
萬幾二萬都好多
想問下如果如果黎左7年既大陸人係用中國護照定香港
三百幾萬人有bno 囉
第一年走10萬左右去英國
之後可能會少啲
但5年30萬左右BNO visa 唔會少
再加埋加拿大, 台灣等

10年 都至少 少80萬人
走一成啦
一個2,000,000英鎊
用香港BNO簽證簡直快靚正仲要免費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞