英國公布最新數據 8個月內近9萬人申BNO 簽證

478 回覆
486 Like 7 Dislike
外國勢力d 野就一定假架啦, 唔係咩

洗咩fact check 呢
政治庇護得10幾個,差唔多大部份俾人駁回或者撤銷,相信應該係假聲明同埋冇迫切性
你洗唔洗去照下CT brain 係咪成個腦唔見咗呀

咁愛國竟然話d支那同胞移民去外國係自殘
咪撚戇鳩啦,寫到明唔計特區護照有75%係中國護照,香港人係冇資格攞中國護照
5毛大哥,乜咁夜都要開工
係37%入面嘅75%
呢個玩法似假結婚
應該係申請Visa班人收咗錢(我諗10幾廿萬)帶啲大陸人去,求其幫佢整啲關係,咁樣移民平以前好多
父母都有bno身分但冇續期,我有本有效bno,咁可唔可以我先申請visa,之後佢地自己再申請?
都好多喎
如果你個圖係啱 姐係每7-8個香港人去英國就會有1個係大陸人
今日的事你們仲敢唔敢移民美國?
https://lih.kg/2356449

你個post呀
美國咁危險
會俾人一槍爆頭
搞咩咁多支那豬要去個度又留學又聖
又話d同胞自殘
37%係跟主申請人,即係話有嘅跟申請人去有75%大陸人去
你話成件事有冇人收取利益?
一個月一萬人好少?
其實十月開始

我搭巴士返工感覺無咁塞車,唔知關唔關事
你呢種戇鳩仲危險過白左
我係你就跳樓死咗去,唔好搞衰人地國家
或者應該講中咗你喺大陸仔喺大陸老母個閪出世
所以你先咁嬲 唔好咁玻璃心啦
一季少人過一季
計落大約都係一年十萬人申請多d
好撚想笑鳩你

麻煩學多啲英文睇埋份官方文件先
https://www.legislation.gov.uk/ukia/2020/70/pdfs/ukia_20200070_en.pdf

講到明本身預2021年有153,300人申請,依家實際全年埋單計大機會唔夠11萬
即係只達當初估計嘅7成
英國佬低估咗香港人好撚鍾意香港嘅程度
Thanks
無話咩利唔利益嘅,大把人有大陸老婆,係咁架啦
牛唔飲水,點會成事,怪唔之得咁多窮撚唔使擔心錢
嘩,噉就係好得人驚
黎緊短期內已經健康碼
之後會點真係唔知

唔使3年
3個月都已經變得好快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞