英國公布最新數據 8個月內近9萬人申BNO 簽證

478 回覆
486 Like 7 Dislike
笑撚死,手足爭取左大陸仔女免費去英國
嗱英國鬼佬麻煩睇清楚中國香港人不吃這一套
唔好再叫乜鳩嘢BNO lifeboat scheme
要改口叫fair trade scheme
呢筆債係你哋老豆老母阿爺阿嫲果代5000萬英國人齊齊欠咗香港人架
9萬人都夠建立一個新香港
咁d 大陸仔做咩咁折墮去d衰落緊嘅地方生活做二等公民
比我想像中多

8月只係先頭部隊都有成10萬申請
咁係咪即係唔只10萬人

重有去加拿大讀書同畢業無耐去加拿大既
台灣又一堆
回流既一堆

重要係keep住走

我重諗住過多3年等個仔大些少先走

走咁多真係怕3年太遲

btw真係唔多,50歲以下少30萬
無問題啦 中國14億人
即係手足7x%都係大陸仔喺大陸老母個閪窿出嚟?
極度懷疑有班仆街收錢幫大陸人移民
用收養人身份扮係親屬
可以好肯定同你講已經有人用緊BNO逃生門做緊生意
你話有冇移民公司同移民中介有份收錢?
其實好多
相信香港好快講曬普通話
咁你自己唔通係外國勢力d洋鬼子閪窿出黎嘅
現階段,大部份都係移民,因為現實係好多人生活依舊
無阿富汗,緬甸既level 都唔應該叫走難..

而比人通緝果啲就另計啦
英國嘅數據冇理由做假,如果你喺香港出世攞到大陸護照?
有無唔關我事

我淨係想知d 支那豬搞咩要去外國勢力仲要係衰落緊嘅地方生活做二等公民啫
好心你班移民中介移民公司就唔好撚咁仆街,將人哋特惠政策逃生門當做免費生財工具,無本生利
係非bno或特衰護照入面嘅人入面有七成幾支那籍

外國勢力d 數據唔係fake news 多架咩
關你撚事咩毒撚,人哋自甘墮落自殘使唔使通知你
Fc 左未?
繼續一個月一萬人
你話d 支那同胞去自殘

咁你都愛國極有限 你傷害14億同胞感情呀

五毛仔
你使唔使去驗下IQ?
只拎同埋兼拎HKSAR護照都要填成中國國籍嘅護照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞