英國公布最新數據 8個月內近9萬人申BNO 簽證

478 回覆
486 Like 7 Dislike
㩒入去條link自己睇9萬係點啦
想問下BNO以前係點申請居留
21309 人 有 支那護照
都佔總數 88800 人 差唔多 24 %

根本支那護照就不應受理
支那咁多下體外交 , 之前唔記得澳洲定紐西蘭有政客中招
嗰 21K 人 , 入面有 1% 係間諜 英國都大撚鑊
有人舉報會查,但係冇人舉報英國應該唔會主動查。
有,bno visa寫明dependent一定要同主申請人同居。
係,bc嚴好多,bno visa 乜都唔睇。
咪一樣,有個合法居留簽證住夠5年咪可以申請永居囉,再一年考試宣誓入籍,只係以後無bno visa你要用工作或投資移民就一係錢一係好撚叻
咁同居分房訓,本身bc鬼佬都大把人咁做
大把40幾50歲既港男當年北上溝骨妹,如果條骨妹無離婚搶屋,已經合資格攞bno visa
想問下BNO以前係點申請居留
咪一樣,有個合法居留簽證住夠5年咪可以申請永居囉,再一年考試宣誓入籍,只係之前無bno visa你要用工作或投資移民就一係錢一係好撚叻
下話見到咁多傻閪cctoy笑鳩我我就放心
經驗話我哋知cctoy講嘅嘢就現實一定相反
要做就直接俾咗bno bc喇,知你哋有bc就唔會過去,袋唔到錢呀嗎
bno唔係英籍嚟?點解要學其他人咁等6年?
錢其次,佢要人黎做野
如果你覺得英國佬唔知,咁你先係on9
你咪就係上黎鳩噏搞到cctoy臭名遠播嗰位傻閪囉仲好意思突個頭出黎比人恥笑
大把小學雞會員見到你句「9萬係少」就當真理 你咪係傳說中製造緊「cctoy」威名既白痴仔囉
已走

係英國發呆中
「準確」
睇黎你唔知cctoy係比人笑啲乜笑撚死
定係你自己唔知咋懵撚看破紅塵呀傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞