Pixar彼思Top 3電影 大家會點排?

606 回覆
594 Like 83 Dislike
你知你睇啲膠片肉酸嘅咩

咪又係駁唔到 一條生化危機trailer屌打你
睇你口吻已經知啦 9成9日日食金拱門玩抖陰嘅垃圾鏡粉港女 我鷲哥一早知你係臭雞
條友屌FF7作畫係垃圾就真係對FF7極大侮辱
你先係慘 想人身攻擊但係我有女你無

自己就好撚Hurt 死死地氣返去睇左膠迪迪尼卡通
呢篇真係駁唔到
靜了 垃圾打手hang機
https://youtu.be/PqFjjs_qNn4

迪迪尼咁多筆直都仲係做嘅幼兒動畫

仲要劇情左膠到爆 執咗佢算啦

日本少咁多資源同人材一樣秒你
我都係好憎左膠女權BLM
套套硬sell呢啲野既劇同電影我都好撚火滾
哈利波特jk羅琳比班仆街演員排擠我都覺得痴撚線
但你咁偏激做咩姐
憎就唔可以睇pixar卡通
似你咁得閒成日mon住連登咩
我想問怪獸公司同COCO邊到左膠?
coco正正係係嚎哭類
Disney 就係講緊佢地最buy左膠價值 仲成日屌日本仔唔尊重女性又話無黑人主角
俾人秒咗咪認
我主要都係睇作品
你有冇睇既先其實
pixar好多套都冇sell左膠啲野喎
此post已完
大佬係迪迪尼 就係左膠之最 迪迪尼包攬成個電影業界成個Hollywood 大大小小嘅製作都係佢地做大佬

日本每個山頭都好細各自去做

唔會似迪迪尼得一把聲音惡晒
毒撚踩場成功
有細睇到大 無左膠果啲係我廿年前睇果啲

依家迪迪尼叫你要左 你敢唔左咩
係 日本CG完勝
近年既inside out
coco 怪獸大學點左膠法?答到未?
你係成功架 潮流台loser 毒撚
答我未?
你唔答我係咪又可以話秒撚左你
靜了 死毒撚hang機
Feminist themes are trendy right now in pop culture. Frequently, they’re laid out in broad strokes with easy heroes and easy (sexist) villains, in movies as diverse as Frozen and Mad Max: Fury Road. I enjoy a fantasy of girl power conquering menacing patriarchal creeps as much as the next gal. But I was also refreshed by Inside Out’s subtle, villain-free narrative about a girl overcoming some pernicious but subtle gender training to find a truer version of herself.

女拳好鍾意仲唔撚死咩
1 WALL E
2 INSIDE OUT
3 UP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞