Pixar彼思Top 3電影 大家會點排?

606 回覆
594 Like 83 Dislike
講緊作畫呀柒頭 人地仔細過啲美國大製作唔撚知幾撚多倍
幾撚多倍呀?你有份製作過?
人哋target觀眾都唔同,做咩走嚟踩人場屌Pixar電影
FF7 ACC同toy story技術一樣劃時代,有咩好比較
咪撚影衰FF7 fans 啦屌
條毒撚真係痴線衝入嚟吠唔知做乜
你事實係 同埋做支那人咁光榮點算人身攻擊

我有片為證秒晒垃圾Disney

你毒到連啲IP 係咩 人地有出動畫電影都唔柒知

你可能日日都只係可以睇CCTV
柒咗叫玩膠

你呢度又柒多次
但係你駁唔撚到呀大陸仔
反省下啦以為自己踩場好型
有眼都睇得出分別啦 16年前嘅舊畫都超前你一個世紀
係你撐左膠Disney 影衰所有香港人呀死臭雞
似你咁柒學人講Fashion俾全個台笑柒咗

咩都唔知唔識Mon Hunt

基本認知都無
陰公
比人屌唔好影衰FF7 fans
你啲朋友都唔撐你條柒頭
芒亨我淨係知隻gamed垃圾電影真係無人識 sor9y
唔洗屈我 我就係無你咁毒咁井底
所以我對成個行業咁了解 唔似你除咗Disney 咩都唔識

其實美國就係靠抄日本動畫製作而起家打算追上但2D 3D兩邊都一直輸足咁撚多年
佢無開過post明顯甩P垃圾打手
仲屌埋人死臭雞
把口臭到
抵你成世人無女呀死毒撚
我夠屌柒你地撐紅企Disney影衰全世界
你唔識又知係垃圾 但人地作畫屌打你睇果啲老套溫情兒童卡通
傻仔
日本咪又係要成日外判搵支那代工無知到咁
好多動畫公司有支那公司贊助同入股你又唔知牙?咁係咪又要屌紅企呀
有女都可以屌柒隻打手係你無先要睇呢啲垃圾片

如果我睇啲咁老套左膠幼稚嘅嘢

我女友都會睇唔起我
肉酸到救撚命
鬧唔過屌人臭雞 死撚開 你又知我係女人
條撚生咗上腦呀
咪撚再提FF7呀屌你,由你把口講出直頭對FF7極大侮辱
開始有d鄧你慘明既 想要人地認同既偏激死毒撚係咁
日本有獨家技術 只有執吓色呢啲唔重要嘅嘢先搵外判做

核心內容同做多邊形大部分一定圍內做

日本本身就排外 無左膠咁大愛所以

咁多年日本人都無俾人偷走技術

唔口知唔好衝出黎柒 5分鐘衝出黎柒兩次
inside out
up
soul
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞