Tom Holland 表示不想 30 歲後仍繼續飾演「蜘蛛俠」

329 回覆
193 Like 30 Dislike
佢語氣講到好似要靠做一世spiderman先過到壓測供樓咁
套福爾摩斯唔錯吖
條友簽多左6部啦!
呃9D傻fans以為last
谷多d今集票房
又有個綜藝導演老公 之前上佢啲節目都玩好開好受歡迎
美隊之前都唔算出名啦
佢個樣本身就好特別 第一套中意佢嘅戲就係古裝 The Other Boleyn Girl 鬼婆好難搵到啲又古典又純嘅樣

之後又係文藝片嘅 A girl with pearl earrings

好似樓上咁講 近年拍嘅Jojo rabbit 同marriage story都好出色 證明唔演無知少女 唔演打女 仲可以做人老母 特別係後者套戲 好似睇到自己老豆老母咁

(仲有我男神
Miles Morales
拍多一兩次賺多d錢啦傻仔,仲有得賺都唔賺
唔係好接受到黑人做 Spider Man, PS4 隻 gamr 我都係有玩 Peter 冇玩 Nigga
咁都冇反面?
雖然咁講有啲唔啱,但mark hamill做小丑把聲真係J到出血
我老婆話亞當司機個樣幾古怪
明明之前話做蜘蛛俠做到老都肯
其實點解個個講到好似拍Marvel就接唔到其他戲咁
冇否認佢配音做得好出色
但個呢度係討論緊戲劇演藝career嘛
佢而家係由一個全職演員變成一個professional, fully dedicated voice actor啵技術上嚟講已經係轉咗行
voice acting雖然都係acting一部份,但其實已經係另一個area
係咪講緊disney 套跳舞劇集
幾多年前
點睇都似0仔
有冇睇過The Dead Don't Die
呢套古怪到極致
明明之前睇過佢話想成世都做蜘蛛俠
到時搵個黑人做gg俠
Miles 正喎

不過啲左膠拍出嚟一定不停blm
好似黑豹呢啲平庸至極啲戲都吹到上天
倉田哲夫: 我不是kamen rider
個個淨係講錢做乜撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞