Tom Holland 表示不想 30 歲後仍繼續飾演「蜘蛛俠」

329 回覆
193 Like 30 Dislike
Robert downey 吸毒都出名
唔好咁井底啦
香港新聞無人講就以為人地唔出名
求其睇下維基都睇到佢地做過咩戲啦
我覺得妙麗做戲麻麻地, 小婦人總係覺得佢好妙麗,
同劇、同樣係童星出身 Saoirse Ronan 我覺得佢做得好好
好多人覺得marvel啲演員做marvel之都唔出名無人識

事實係調返轉

嗰堆演員本身已經幾出名下
Eat shit! Eat shit! Eat shit!
Carrie fisher 無咩身材無計
mark hamill 撞爆鼻 要整容
harrison ford 本身都有戲做下 拍完2 先有奪寶奇兵做 先開始紅
個樣太老成了
Auntie May再後生10年
講角色定型
首選一定係Ryan Reynolds都未到荷蘭仔啦
套套戲都覺得佢係deadpool
當你生活無憂就會知錢唔係一切
我想睇 noir
你睇下RDJ之前乜料先啦

Chris就部分認同啦,未出名但已經上緊位,Cellular,保母,神奇4俠
RDJ拍MCU前套卓別靈提名過一次奧斯卡男主 佢嗰年係輸俾艾爾柏仙奴套女人香
真係悶到瞓着,睇完都唔知佢講乜
仲話想做007
嗰幕真係笑死
都似,係睇佢浪子回頭幫老豆抆屎睇到眼濕濕
三個入面其實雷神先係最霉同最難轉型 佢唔拍雷神之後 可能都只能變the rock 2.0
果套典型美帝神學野 講戰後失落+美國鄉區宗教狂熱同陰暗面
老實講佢做得幾好 但robert pattinson個淫賤牧師太搶
Hugh Jackman 有《孤星淚》去肯定佢演技
佢拍啲小本製作都有驚喜,好似《死亡魔法》都唔錯
另一套《鐵甲鋼拳》故事簡單,但超好睇
有咩問題 黃日華咁多年都係返大陸食郭靖條水有錢賺就得啦
呢套好正,西追表現都好好,對佢改觀
成堆人井底到RDJ提名過Oscar最佳男主男配都唔知就話人唔拍mcu 唔掂
點解唔兩邊同時都做. 不過佢應該賺夠錢, 想跟興趣去演戲.
雷神Netflix 電影extraction 好正wor,
準備拍續集tim, 不過佢戲路唔廣係真
Zendaya好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞