Tom Holland 表示不想 30 歲後仍繼續飾演「蜘蛛俠」

329 回覆
193 Like 30 Dislike

Tom Holland 在最近接受 GQ 的 Men of the Year 採訪時,聊到了關於他在《Spider-Man》中的時光以及他對扮演該重要角色的計劃。

他告訴媒體:「也許我是時候該前進下一站,也許對《Spider-Man》來說最好的發展就是拍一部 Miles Morales 的電影。而我必須顧慮到 Peter Parker,因為他是我生命中重要的一部分。如果我在 30 歲後還在飾演蜘蛛俠,那我就做錯了。」Tom Holland 現年 25 歲,曾在 5 部 Marvel 電影中扮演 Peter Parker,而下月即將上映的《Spider-Man: No Way Home》就是他合約將結束的時候。

雖然他曾表示這部電影是「系列的最終」,但《Spider-Man》製片人 Amy Pascal 告訴 GQ,她曾叫 Tom Holland 繼續扮演者角色:「我已和他談過,差不多,再做 100 次。沒有他,我永遠不會製作《Spider-Man》電影,你在跟我開玩笑嗎?」

不久前據 The Cosmic Circus 的 Alex Perez 指出,Disney 與 Marvel 正進行交涉針對以「另一種形式」敘述 Peter Parker 的故事,並另外推出 3 部電影與 3 部 Disney+ 影集,有興趣的讀者不妨多加留意。
姐係又要loop過
唔想做老毒撚
應該同harry porter個矮仔一樣命運
iron man ,美隊,同雷神 ,係得雷神叫洗左小小底
Disney 與 Marvel 正進行交涉針對以「另一種形式」敘述 Peter Parker 的故事,並另外推出 3 部電影與 3 部 Disney+ 影集,有興趣的讀者不妨多加留意。

另一種形式 = 換演員再loop一次??
唔想好似Daniel Radcliffe咁樣成世俾人標籤做Harry Potter都正常嘅
個個靠角色紅左, 都係講呢句
個個一轉型就收檔
搵夠退休
吃喝玩樂
玩女
低望高就梗係咁諗,
係上面果D人點會想成世做死一樣野,又唔係冇錢。
Birdman
係咁接蜘蛛俠都有排賺啦
想做第啲角色 自己打本拍都得啦有錢
係 問題係通常跳番出去演其他都唔撚鳩掂果下死姐
通常做完D 經典傳奇之後 後面演技果D都跳唔出去
on9子,
39碎仲玩到女團
有咩問題呢?
Rip uncle ben
再一次
幾套marvel 都夠曬出名 夠曬錢洗
緊係想發展下其他戲路
福爾摩斯、天才細路女都幾好睇
反而雷神接開爛片
個trailer成套豬豬俠咁
Chris evans
RDJ唔做Ironman咪又係拍埋d垃圾片
Tom Holland 過多幾年都仲係咁童顏同雞仔聲都幾影響佢戲路
人地就算一開始唔拍Ironman都係有錢仔呢d真係為興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞