Tom Holland 表示不想 30 歲後仍繼續飾演「蜘蛛俠」

329 回覆
193 Like 30 Dislike
笑L死 仲撐緊
Chadwick Boseman 遺作
Hugh Jackman有套大娛樂家唔算啦
雖然評價兩極,起碼講套戲名出嚟大部分人知先
Benedict Cumberbatch先擔正左一套
要真係等佢走咗出去先知
benedict cumberbatch 都唔係剩係DR STRANGE
係黑人變性肥婆
佢sherlock已經好出名啦喎
benedict Cumberbatch 唔算啦下話
人地未拍marvel之前已經好掂
marvel其實去到phase 3時已經唔係好似08年果陣咁發掘有潛力嘅二,三線
而變咗係搵已經幾有知名度,甚至已經係awarded嘅人嚟拍
返而benedict係由Sherlock Holmes走翻出黎
Cucumber 屌你
Les miserable呢
為咗洗甩陣哈利除,佢之後拍D片都幾重口味下
仲有nolan套prestige
如果以系列嚟講
Johnny Depp都算戲路廣
有人話Eddie都算
但我覺得佢有啲表情位 喺霍金/丹麥女孩/怪獸都見過
可以期待下佢拍完怪獸會唔會有走返出收埋自己嘅角色
無睇過The Prestige ?
RDJ拍ironman之前吸毒吸到身敗名烈,係啊 happy(同時係ironman導演)執佢返黎仲力保佢先有後面既成就,ironman 1 RDJ個片酬低到一個點仲要分期付款,比左上期先,上畫之後N年無爆吸毒先有下期。係好後面MCU d片先有超高片酬,多錢到成日叫到會請全片場食好西。

btw, rdj唔拍ironman拍holmes咪一樣好戲又收得,佢仲有套雷霆喪星拎埋奧斯卡提名
蜘蛛俠外傳黎
但Johnny depp同親tim burton 拍果d個演技都差唔多咁
可能係tim burton問題,唔同角色都拍到同一種氣氛
佢做奸角幾驚喜
鐵飯碗係用係我地窮撚到
人地而加咩物質野都用錢買到
追求既野就唔係錢咁簡單
屈指數下呢廿年 xmen兩代人咁多集個個都大牌黎
二代gg俠都有幾套省鏡
mcu第一代爭啲 唔算太搣得甩個招牌 不過照樣大賣
二代chris pratt ds 黑豹(本身)全部都大好前途 近排antman都好似彈出緊
仲有個做自己嘅ryan
dc上兩代batman本身老戲骨唔講 超人轉型都成功
如果雷霆喪星係而家出會比左膠批鬥到直接成個career 冇哂
其實d演員點諗

唔係拍到蜘蛛俠根本冇人會理佢套戲

就佢最近套uncharted出黎既迴響程度已經差天共地

好似Andrew Garfield咁,講真佢拍完蜘蛛俠,有幾多個仲有睇佢之後既戲,唔係話冇,但個討論程度已經大不同, 甚至冇人知佢之後拍過咩戲
幾萬蚊票房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞