Tom Holland 表示不想 30 歲後仍繼續飾演「蜘蛛俠」

329 回覆
193 Like 30 Dislike
其實佢好後生果陣已經好戲
提名過oscar
打柒啲bully好型
個人覺得通常拍完Marvel先出名既演員通常一唔拍番marvel d戲就會唔收得

例如Robert Downey, 雷神, Tom Holland, Loki

Benedict cumberbatch, Scarlett Johansson, Christin Bale, Tom Hardy 呢d本身都有d名氣既就ok

通常,但總有例外
加菲仔套hacksaw ridge大把提名wo同年套silence雖然唔叫座但係叫好 唔係高產演員已經算好叻
佢講黎講去就係得套蜘蛛俠 最多係搭多套同Leonardo個套
我知佢有套做騎師既
不過應該唔係大hit
係喎,佢有套鋼鋸嶺喎,呢套都幾正,但之後都好似冇乜

有套講佢做地產,呢套都幾正但冇乜人講
但唔知咩原因佢之後好似冇再拍戲,今次出番黎客串做番蜘蛛俠都算幾難得

點講,就好似Tobey Maguire,如果佢個陣唔係拍左套蜘蛛俠,今時今日根本冇人知佢邊個
呢個look感覺正過佢演蜘蛛俠個陣個on9仔look咁多咁既
其實daniel做舞台劇發展得唔錯

Tom靚仔過daniel好多
同埋本身個演員都有野心好多
daniel由細拍戲大 大左搵夠淨係想做興趣
Tom就唔同 仲要溝掂個Zendaya
只不斷嘗試向上 唔會停步
但佢喺魔盜王、東方快車同怪獸演繹都好唔同呀
其實Helena喺佢前夫啲戲個風格都差唔多
但喺佢做哈利波特又真係唔同嘅演繹喎

所以你講得好啱可能係導演問題
Jennifer都算?
佢做妖后嗰陣好似無乜人識?
終於明佢點解唔想再做gg
佢的確不限於此
Jennifer Lawrence?

佢X man個角色其實相比起佢其他戲反而冇咁多人提

Hunger Game, Silver Lining Book, passenger
綜合全3代蜘蛛俠 演完全部都霉下霉下 要突破向上好正常
條thread講男演員所以無計女人
jl其實當年係winters bone已經響朵 拍完xmen第一集仲去到巔峰hunger games加拎影后
我覺得leonardo di caprio同Eddie都係咁
好似唔同角色都係差唔多咁嘅演繹方式
一個癲/躁狂佬,一個就神經質嘅nerd
狼人拍過Nolan 做主角
仲有咩洗唔洗低
已經係演員實力肯定嚟
啱啱睇咗佢作品列
原來佢個時間線係有套冰封之心
差唔多提名哂歐美所有女主角獎 包括Oscar
之後先拍xmen 然後hunger game

咁都算奇芭
大牌女星做英雄系列片無話題
跳返出嚟就又紅返
可能妖后個角色本身無咩好討論
如果講英雄,狼人先最慘
狼人拍過Nolan 做主角
仲有咩洗唔洗底
已經係演員實力肯定嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞