Tom Holland 表示不想 30 歲後仍繼續飾演「蜘蛛俠」

329 回覆
193 Like 30 Dislike
姐係準備迎接黑鬼蜘蛛俠
直接開個NCU 啦
諗起魔戒演佛羅多個演員
係就係演左個經典角色,
但佢其他戲無一套係受歡迎,大家只係知佢演佛羅多,但對佢呢個演員本身無興趣
而家harry potter 好失禮你?
個ex仲變咗les
但佢拍TENET拍得好好 真係睇到啲戲唔錯
有啲期待佢套batman
講係咁講姐, 唔通話想拍一世spider 又會俾人話佢唔想進步
有咩所謂姐,Harry Potter 個名食成世都得,大把錢
佢戲路不嬲好闊
唔需要轉型
做返human torch
佢本來就係一線女演員
Netflix 果套叫神明之地?
做得幾好喎 食埋煙諗緊阿妹點死 出晒水
咪係,人地以前童星已經拍緊片,本身都拍左好多戲
Scarlett 好似冇咩定型問題 文藝片出身 拍得Avengers 又拍得her marriage story jojo rabbit

最近有拍Wes Anderson 新片 之後好似會自己做製片拍文藝片 再同Chris Evans 合作動作片同埋主演Disney tower of terror

同埋兩日前Kevin Feige親口講Scarlett會返Marvel做製片

商業文藝都掂
果D做完超級英雄嘅男演員,好似真係冇邊幾個拍戲可以做其他角色成功票房大賣個噃?
記得佢套rush都好好睇
如果講英雄,狼人先最慘
大把本身係實力派演員wo
Christian Bale

Hugh Jackman

Benedict Cucumber

呢幾個算唔算?
佢消失過一排去拍獨立片,係佢求進步既地方
夠晒衰格 甩晒隊長陣味
Scarlett竟然都可以叫轉型
hugh Jackman?
呢套有料,有陣鄉下仔既除,亦都好撚man
值得留意Richard Patterson 都係擔正,係上面講緊演完經典角色轉型成功既表表者
狼人係靠唱歌起朵 跟著都有兩套賣座音樂劇電影啦 套logan都係超越普通超級英雄戲嘅高水平作品
狼人應該唔算
但福爾摩斯本身就紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞