Tom Holland 表示不想 30 歲後仍繼續飾演「蜘蛛俠」

329 回覆
193 Like 30 Dislike
咁佢無拍mcu
應該返唔到身
The gift同雪國列車唔係啦
係, 我都係睇左netflix先知雷神識做戲,
但暫時未有其他戲大收、多noise, 一般人始終都係chris hemsworth=thor,
佢細佬loki都唔差, night manager夠紅(雖然戲入面我覺得hugh laurie平分秋色, 有時甚至更搶鏡)
真細佬失咗蹤hunger games同埋垃圾independence day 2之後無主流作品
佢套Holmes 好睇到不得了
邊撚到有如果
如果無MCU
佢都有可能有其他作品翻身
又舞台劇全裸, 又扮死屍扯旗放屁, 又露JJ屙尿, 估佢唔到去到咁盡
liam?
有一期佢算紅, 成日見到佢, 你一講又真係影都冇左
全世界無人敢用喎
連marvel都set超多rule
雲路娜維達直頭徹底收皮
當你講全世界無人敢用
但都有間MCU 敢用

都係個句, 邊撚度有如果
洗到底唔係佢囉唔囉到獎,係大眾觀眾點稱呼依個演員
之前條吸血佬轉形幾成功

做下西追之後做吸血佬做油頭粉面 一野跳去兒登最鐘意既Nolan 再登上高峰 , 而家做埋蝙蝠俠
個角色係人地成名作唔係污點喎,點解要用洗底呢個term呢
洗底意思係唔想比觀眾定型,冇人話係污點
無衝突喎
係得一間當時霉到爆嘅MCU肯搏
之前咁多間都無人肯搏

你嘅意思係有MCU以外嘅電影公司肯搏喎
事實上係無
佢拍IM嗰陣仲要已經超過40歲
剩係sherlock holmes 都紅到pk
chris pratt 本來都係暗星嚟....

https://youtu.be/ncwmvSY3XL0
我意思咪就係話呢3個演員冇比個角色框死,雖然大家見到佢地都會諗起佢地做過英雄,但佢地本身作為演員個魅力擺脫到角色定型嘅問題,吸引到觀眾去睇佢地點演繹其他角色
去踢熱刺
Tom Holland 之前拍左部CHERRY 幾好戲!!
人望高處有咩問題仲要成140幾正評先難理解
你想表達咩
Mother fucker
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞