Tom Holland 表示不想 30 歲後仍繼續飾演「蜘蛛俠」

329 回覆
193 Like 30 Dislike
美隊都拍左好多戲,唔係英雄片,都幾好睇
如果唔想俾人label
下一部就要再演好啲
換morales 同gwen 頂上,或者大叔版spiderman,還掂個宇宙都諗住搞到亂哂龍
Peter Parker係個𡃁仔3張嘢仲點扮?合理喎。
搵返Tobey 拍中年版spiderman
華人思想
TVB式思維
怪唔知佢演tony演得咁好
呢期賺夠想比人賺下
拍 Nigga Spider 一定唔撚睇
合約就完 梗係放風咁講 唔係點加人工
你睇下拍star wars 果班?
Carrie fisher成世拍果D叫得出名都係同star wars有關, 唔係SW既話就都係閒角
mark hamill直接走去做配音,
anthony daniels叫自己做actor但由頭到尾都只係做c3po一個角色
係得harrison ford一個成功走出角色定型接到其他job, 除左佢, 其實某程度上講其餘3個都係定哂型跟住一直「霉」住冇人搵拍戲
轉角色又屌 唔轉角色又話十幾年都仲消費緊個角色
依幾個唔叫洗底wo

Iron man 同美國隊長做marvel之前已經出名
TOBEY 無做之後 拍得 7部戲 無邊部賺錢 有部得幾萬蚊票房
接班人
多鳩魚,你標籤做閒角,搵唔到食就屌,現在數銀紙都咁多聲氣;同 Daisy Ridley 一樣咁低 B
Chris Evans都好多戲幾正
拍多幾部蜘蛛俠應該已經可以賺夠退休收工
不過講真,俾你做到演技好好,成世都唔紅又係無用
拍星戰前,變個識佢地先,屌,mean girls ,四條女變個彃出同收皮,Harry Potter個批又點計,跟本搵來講,以為拍完大片,一定紅幾廿年
Birdman表達的內在涵義
大過媽否幾十套乜man物man加埋
演員面對的殘酷現實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞