[韓綜] 新西遊記4討論區

743 回覆
36 Like 18 Dislike
同個個fd講好睇
都無人識欣賞
其實不知幾撚好笑

唔想咁快睇住
等出多一兩集先
一次過笑到癲

我都有介紹比fd睇 但個個都撥我冷水話冇興趣

我勁sell人睇呢套 無一個睇
好彩連登仲有咁多人識欣賞
【Heraldpop】[<新西遊記4>首播最高收視率4.2%!從開始就火爆~]根據韓國收視率方面數據,昨日首播的tvN新綜藝節目#新西遊記4#第一期的平均收視率為3.3%(尼爾森韓國,全國基準,下同),最高收視率達4.2%,並包攬了以10代至40代收視人群為對象的,包括無線電視台在內的同時間段收視冠軍,展現火爆人氣. ​​​​

tvn出品 必屬佳品

羅pd 出品

呢樣真 羅PD 佢新出品個套 柳熙烈同幾幾個教授一齊又係收得好好

羅pd
由三時三餐就鐘意羅pd
我都知自己遲 但真係勁好睇佢導嘅節目
上一季第一次睇 三日就煲哂10集
新一季-109分笑到我標眼水
[quote]【Heraldpop】[<新西遊記4>首播最高收視率4.2%!從開始就火爆~]根據韓國收視率方面數據,昨日首播的tvN新綜藝節目#新西遊記4#第一期的平均收視率為3.3%(尼爾森韓國,全國基準,下同),最高收視率達4.2%,並包攬了以10代至40代收視人群為對象的,包括無線電視台在內的同時間段收視冠軍,展現火爆人氣. ​​​​

tvn出品 必屬佳品

羅pd 出品

呢樣真 羅PD 佢新出品個套 柳熙烈同幾幾個教授一齊又係收得好好

柳熙烈同教授呢套好唔好睇?個cast唔係好吸引到我去睇
聚餐都笑死
聚餐都笑死

次次眾餐都好搞笑
聚餐都笑死

次次聚餐都好搞笑
[quote]【Heraldpop】[<新西遊記4>首播最高收視率4.2%!從開始就火爆~]根據韓國收視率方面數據,昨日首播的tvN新綜藝節目#新西遊記4#第一期的平均收視率為3.3%(尼爾森韓國,全國基準,下同),最高收視率達4.2%,並包攬了以10代至40代收視人群為對象的,包括無線電視台在內的同時間段收視冠軍,展現火爆人氣. ​​​​

tvn出品 必屬佳品

羅pd 出品

咩名

tvn出品 必屬佳品

羅pd 出品

咩名

懂也沒用的神秘雜學詞典
羅pd好勤力,之前都係keep住1個節目出街,而家有成2個
好想睇花漾系列,上次去希臘同崔智友loveline好正
但我好想睇女性為主既綜藝,羅pd大部分節目都係得男人
[img]http://wx4.sinaimg.cn/mw690/ab1327f6ly1fgjkxrdsyaj20fk0kkwhf.jpg[/ img]

[img]http://wx1.sinaimg.cn/mw690/ab1327f6ly1fgjkxnj06oj20q40fw4na.jpg[/ img]

[img]http://wx1.sinaimg.cn/mw690/ab1327f6ly1fgjkx70hc5j20dw0iwgn7.jpg[/

佢今朝up ig個look...我果陣以為記者會個look就係咁
好彩宜家有cody

我都想講 睇完今日ig個look我都嚇一嚇

以前初初睇韓國野既時候,睇綜藝成日見到殷初丁

知道佢係水晶男孩,但完全唔覺佢型同令仔
但宜家jekki cb化返個妝gel返好個頭,即刻型勁多 終於明以前點解咁紅

但我鍾意佢唔化妝多啲
有時畫得太重眼線 真係似大媽
佢其實淨係gel返個頭已經勁型20世紀未少年嗰個look勁正

佢上哥哥的想法有話自己化妝之後好似佢阿媽

咁佢阿媽都幾靚女 似阿媽幾好

想問你既釜山line,係咪水晶既釜山line??

無錯
聚餐都笑死

次次聚餐都好搞笑

飲醉左 勁正

但宜家jekki cb化返個妝gel返好個頭,即刻型勁多 終於明以前點解咁紅

但我鍾意佢唔化妝多啲
佢其實淨係gel返個頭已經勁型20世紀未少年嗰個look勁正

想問你既釜山line,係咪水晶既釜山line??

無錯

釜山line

tvn出品 必屬佳品

羅pd 出品

咩名

懂也沒用的神秘雜學詞典
羅pd好勤力,之前都係keep住1個節目出街,而家有成2個
好想睇花漾系列,上次去希臘同崔智友loveline好正
但我好想睇女性為主既綜藝,羅pd大部分節目都係得男人

哦哦 我有見到 原來羅pd導 咁就真係要睇下
之前套尹餐廳都好好睇
[img]http://wx4.sinaimg.cn/mw690/ab1327f6ly1fgjkxrdsyaj20fk0kkwhf.jpg[/ img]

[img]http://wx1.sinaimg.cn/mw690/ab1327f6ly1fgjkxnj06oj20q40fw4na.jpg[/ img]

[img]http://wx1.sinaimg.cn/mw690/ab1327f6ly1fgjkx70hc5j20dw0iwgn7.jpg[/

佢今朝up ig個look...我果陣以為記者會個look就係咁
好彩宜家有cody

但我鍾意佢唔化妝多啲

我就係睇完呢集 依家睇佢嘅眼光都唔同晒
返唔到去
我覺得佢依家撒亞人個look仲好啲
點解就咁打個乒乓球都可以咁多笑料?
【Heraldpop】[<新西遊記4>首播最高收視率4.2%!從開始就火爆~]根據韓國收視率方面數據,昨日首播的tvN新綜藝節目#新西遊記4#第一期的平均收視率為3.3%(尼爾森韓國,全國基準,下同),最高收視率達4.2%,並包攬了以10代至40代收視人群為對象的,包括無線電視台在內的同時間段收視冠軍,展現火爆人氣. ​​​​

tvn出品 必屬佳品

羅pd 出品

一日三餐!
睇完第一集 睇到好肚餓

上個season打兵兵波打到話有鬼仲好笑
但其實諗番轉頭真係好似有啲野
點解其他人仲好似當初丁9up咁 一啲都唔驚

上個season打兵兵波打到話有鬼仲好笑
但其實諗番轉頭真係好似有啲野
點解其他人仲好似當初丁9up咁 一啲都唔驚

真係笑到我痴線
睇完第一集 睇到好肚餓

好想食個米粉 好鍾意食越南野
虎東勁慘
秀根勁煩
拖勁耐先開始場比賽
笑到標眼水
睇完第一集 睇到好肚餓

虎東勁慘

今集啲角色勁慘
秀根勁煩
拖勁耐先開始場比賽
笑到標眼水

Mino你好得意呀
睇完第一集 睇到好肚餓

虎東勁慘

今集啲角色勁慘

明明前三季 豬八戒同沙悟淨係乜事都冇 最輕鬆 點知今季
睇完第一集 睇到好肚餓

虎東勁慘

今集啲角色勁慘

明明前三季 豬八戒同沙悟淨係乜事都冇 最輕鬆 點知今季

其實冇得食豬已經算最好 不過咁啱係虎東做豬八戒啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞