[韓綜] 新西遊記4討論區

743 回覆
36 Like 18 Dislike
圭賢so cute
淫亂魔鬼愛情酒店

件團服係咪一人一件,還是只係秀根先有??

緊係一人一件 得秀根有嘅話叫乜團服

得秀根先有嘅團體服
但我硬喺覺得喺TVN要出精品賣先叫秀根許嗰咁嘅願
定我太陰謀論

得秀根先有嘅團體服
定我太陰謀論

我都覺得係,反正6個人既願望之後都會實現

得秀根先有嘅團體服
定我太陰謀論

我都覺得係,反正6個人既願望之後都會實現

團隊服冇圭賢份喇
下次會唔會叫番昇基
今晚(8月17日),藝人金鐘民將出演tvN綜藝節目《人生酒館》,談及各種話題。

平時,李秀根常稱主持人申東燁是自己最為尊敬的藝人,但在節目錄影中,李秀根在與劇組的採訪中說道:「新的一季,不要跟申東燁合作了,跟我合作吧。」隨後,李秀根對此講道:「我覺得來賓應該在戶外找一家『人生酒館』錄節目。」接著補充道:「但我覺得主持人還是要由申東燁做。」讓眾人發出笑聲。

隨後,長時間與李秀根出演綜藝節目的金鐘民對於李秀根評價道:「秀根哥是我可以依靠的哥哥,有困難時,他對我的幫助很大。」但李秀根聽罷講道:「作為哥哥,我沒幫他什麼,我對此一直抱有歉意。」

另外,《人生酒館》是一檔以飲酒形式分享明星人生故事的節目,於每週四晚間12時15分播出,金鐘民出演的內容將於今晚播出。(責編:崔金星)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=355081
下星期係咪最後一集
淫亂魔鬼愛情酒店

呢個真係笑死我
看了《新西遊記》是不是也超想要「妙漢」的周邊呢?手機殼、衣服、襪子等都可以買到啊!

http://www.koreastardaily.com/tc/news/97106

望遠鏡呢

想買
看了《新西遊記》是不是也超想要「妙漢」的周邊呢?手機殼、衣服、襪子等都可以買到啊!

http://www.koreastardaily.com/tc/news/97106

望遠鏡呢

想買

跪求團購
睇到最尾眼濕濕
好唔捨得
得返一集咋
好唔捨得
岩岩睇叢林的法則
發現李秀根同金炳萬真係好似樣
身型都差唔多
有無巴打知片尾成日播個首係咩歌

咩活動?妙漢係fans送既?

咩活動?妙漢係fans送既?

WINNER簽名會 飯送既
出返頭髮了
最後一集
睇完最後一集了
睇完最後一集了

我都係睇完先肯訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞