[韓綜] 新西遊記4討論區

743 回覆
36 Like 18 Dislike

真係笑到我痴線

仲有殷瘋子調轉左件衫著

就黎完先知

最後一晚先知 仲要係制作組問

志源綁鞋帶呀

仲要搵返李東旭係鬼怪入面都係著同一件衫既劇照出黎 仲有埋鬼怪ost by

潮流由志源帶起

之後真係出左一款係條繩喺前面

仲有殷瘋子調轉左件衫著

就黎完先知

最後一晚先知 仲要係制作組問

志源綁鞋帶呀

仲要搵返李東旭係鬼怪入面都係著同一件衫既劇照出黎 仲有埋鬼怪ost by

潮流由志源帶起

之後真係出左一款係條繩喺前面

有無圖睇下 真係咁勁

好痴線 今次鞋帶真係係前面

好想買件 有無代購

http://www.dbydgnak.com/product/detail.html?product_no=866&cate_no=79&display_group=1
放埋官網條link
有瘋子新西遊記截圖

http://www.dbydgnak.com/product/detail.html?product_no=866&cate_no=79&display_group=1
放埋官網條link
有瘋子新西遊記截圖

仲要有瘋子&鬼怪
其實羅pd拍野食既cam係咪特別買架
每次佢影住d野食都好似特別吸引
仲有影d貓貓狗狗同妙漢都好正

拍野食 真係好正
成日夜晚煲綜藝 望到都想食

仲有加埋佢地食野啲聲

放埋官網條link
有瘋子新西遊記截圖

仲要有瘋子&鬼怪

笑到我肚痛

放埋官網條link
有瘋子新西遊記截圖

仲要有瘋子&鬼怪

笑到我肚痛

痴線

同本身個件同一個牌子?係咪特登爲瘋子而出?

放埋官網條link
有瘋子新西遊記截圖

仲要有瘋子&鬼怪

笑到我肚痛

痴線

係呀同一個品牌

放埋官網條link
有瘋子新西遊記截圖

仲要有瘋子&鬼怪

笑到我肚痛

痴線

係呀同一個品牌

之前志源都打機打到隻game幫佢出個npc

我都想講 睇完今日ig個look我都嚇一嚇

以前初初睇韓國野既時候,睇綜藝成日見到殷初丁

知道佢係水晶男孩,但完全唔覺佢型同令仔
但宜家jekki cb化返個妝gel返好個頭,即刻型勁多 終於明以前點解咁紅

但我鍾意佢唔化妝多啲
有時畫得太重眼線 真係似大媽
佢其實淨係gel返個頭已經勁型20世紀未少年嗰個look勁正

佢上哥哥的想法有話自己化妝之後好似佢阿媽

咁佢阿媽都幾靚女 似阿媽幾好

想問你既釜山line,係咪水晶既釜山line??

無錯

釜山line

哥哥的想法兩個差D打交

宰鎮成日嫌棄在德 但都係同佢fd
我今集已經睇左兩次
live一次 中字一次
我今集已經睇左兩次
live一次 中字一次

又要等下星期

我都想講 睇完今日ig個look我都嚇一嚇

以前初初睇韓國野既時候,睇綜藝成日見到殷初丁

知道佢係水晶男孩,但完全唔覺佢型同令仔
但宜家jekki cb化返個妝gel返好個頭,即刻型勁多 終於明以前點解咁紅

但我鍾意佢唔化妝多啲
有時畫得太重眼線 真係似大媽
佢其實淨係gel返個頭已經勁型20世紀未少年嗰個look勁正

佢上哥哥的想法有話自己化妝之後好似佢阿媽

無錯

釜山line

哥哥的想法兩個差D打交

佢地好怕殷瘋子最搞笑

水晶其實係殷初丁帶4個成日闖禍既幼丁

成班人都好幼稚
不停殷志源真係好好笑

無錯

釜山line

哥哥的想法兩個差D打交

佢地好怕殷瘋子最搞笑

水晶其實係殷初丁帶4個成日闖禍既幼丁

成班人都好幼稚

極限職業殷隊長
睇完好想去越南
個米粉好似好好食
佢地答岩哂我仲開心過佢地
其實羅pd拍野食既cam係咪特別買架
每次佢影住d野食都好似特別吸引
仲有影d貓貓狗狗同妙漢都好正

拍野食 真係好正
成日夜晚煲綜藝 望到都想食

仲有加埋佢地食野啲聲

好想食韓國野

I want this too

都係因為你老公搞到我都想要

唔係變左想要ps4 VR 咩?

唔係變左想要ps4 VR 咩?

Simpson得意啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞