[韓綜] 新西遊記4討論區

743 回覆
36 Like 18 Dislike
最尾虎東個mission笑到趴係度

我都係 腳演技
最尾虎東個mission笑到趴係度

我都係 腳演技

原來有post 留名
呢段我都係笑到仆街
星期二
有冇人有睇孝利的民宿?
個風格同羅pd既新婚日記同尹食堂都幾似,都係走療癒style,有好多貓狗 ,同埋濟洲島既風景,自然田園style既屋企

睇李孝利同佢老公相處好sweet,李孝利真係好正,不論性格同外表
有冇人有睇孝利的民宿?
個風格同羅pd既新婚日記同尹食堂都幾似,都係走療癒style,有好多貓狗 ,同埋濟洲島既風景,自然田園style既屋企

睇李孝利同佢老公相處好sweet,李孝利真係好正,不論性格同外表

有睇 覺得第一批客人應該會好嘈
講出嚟會唔會被負皮
睇上季影蝗國影到好靚 啲嘢食又影到好正咁 有啲令到我想去睇下食下
講出嚟會唔會被負皮
睇上季影蝗國影到好靚 啲嘢食又影到好正咁 有啲令到我想去睇下食下

其實大陸D景係幾靚 野食可能因為新鮮關係真係好食好多
有冇人有睇孝利的民宿?

李孝利我女神 睇家族誕生就鐘意左佢
今集笑死 小賣店嗰到制作組自己食晒 sold out
聽唔慣越南話的新西遊記
聽唔慣越南話的新西遊記

越南啲景都幾靚 好似今集去嗰個島咁
有無人有睇島劍客
呢套虎東新綜藝都好好睇
有無人有睇島劍客
呢套虎東新綜藝都好好睇

有 佢地三個好夾 太恆浩好得意 佢同婆婆
有無人有睇島劍客
呢套虎東新綜藝都好好睇

有 佢地三個好夾 太恆浩好得意 佢同婆婆

反而鐘民真係太遲入去 無咩火花
3個夾得幾好
太陽同婆婆簡直係畫龍點睛 太感動
估ost個到真係睇到好炆
秀根真係超正

小賣店
【Mydaily】[<新西遊記4>創本季最高收視率!] 27日播出的tvN#新西遊記4#第三期取得了平均收視率3.5%,最高收視率4%的好成績.節目中,#安宰賢#把看似不可能的吃糖餅任務毫無壓力的完成.以為能成功偷到成員們內褲的#殷志源#因失誤偷了兩條安宰賢的內褲,沒偷到#李秀根#的內褲而在起床任務中失敗,引來成員們的爆笑.當天播出的猜歌環節當中,各個成員們也大展搞笑的猜歌實力.另,<新西遊記4>於每週二晚9時30分(當地時間)播出.
秀根真係超正

虎東瘋狂送分
秀根真係超正

虎東瘋狂送分

姜虎東 笑死我
秀根真係超正

乜歌都識 虎東係咁幫人 笑死
秀根真係超正

虎東成日助攻俾人
秀根真係超正

虎東成日助攻俾人

仲有宰賢個 老婆呀~~~~ 個樣勁激動 笑到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞