[韓綜] 新西遊記4討論區

743 回覆
36 Like 18 Dislike
睇完今集 見到虎東玩要用腦嘅Game真係想打柒佢

志源真係好聰明
犯人的朋友見到希澈隻狗 就估到係希澈 就覺得係圭賢 點知圭賢死都唔認 最後又變左姜

姜做到太似

同埋我都信信地佢卸妝個到
犯人的朋友見到希澈隻狗 就估到係希澈 就覺得係圭賢 點知圭賢死都唔認 最後又變左姜

姜做到太似

佢係咁講自己皮膚勸差我已經覺得係佢

姜做到太似

不過皮膚差真係事實黎
笑到仆街,所有人都咁可愛!尤其係羅PD

姜做到太似

不過皮膚差真係事實黎

其實我比佢呃左
聽完佢講我真係信唔係佢
我太天真
睇到虎東玩呢d game好鬼炆

好好笑,同明秀一樣

姜做到太似

不過皮膚差真係事實黎

其實我比佢呃左
聽完佢講我真係信唔係佢
我太天真

係事實但佢個講法好似只係想掩飾咁

好好笑,同明秀一樣

但虎東嘈撚過明秀好多

姜做到太似

不過皮膚差真係事實黎

其實我比佢呃左
聽完佢講我真係信唔係佢
我太天真

係事實但佢個講法好似只係想掩飾咁

就好似佢係真兇手,跟住好努力賴其他人同扮自己唔係兇手咁

姜做到太似

不過皮膚差真係事實黎

其實我比佢呃左
聽完佢講我真係信唔係佢
我太天真

我都信左佢
個樣好真誠
見到枝水同植物根部就話係秀根 但係本身架車既裝飾

好好笑,同明秀一樣

但虎東嘈撚過明秀好多

其實唔係好鍾意虎東呢種搞笑,好格硬做d野搞笑,而家佢至少肯做下下把位俾人笑下都勉強ok,最唔鍾意果d前輩恃住自己輩分,格硬搞笑又唔好笑,又要玩唔起

遲d姜食堂真係唔係幾睇好,佢太刻意搞笑

比較鍾意秀根果種即興

好好笑,同明秀一樣

但虎東嘈撚過明秀好多

其實唔係好鍾意虎東呢種搞笑,好格硬做d野搞笑,而家佢至少肯做下下把位俾人笑下都勉強ok,最唔鍾意果d前輩恃住自己輩分,格硬搞笑又唔好笑,又要玩唔起

比較鍾意秀根果種即興

依家個定位好左好多
以前真係頂唔順
Mino好襯比克

好好笑,同明秀一樣

但虎東嘈撚過明秀好多

比較鍾意秀根果種即興

依家個定位好左好多
以前真係頂唔順

好唔鐘意佢成日起認哥問人在石派定虎東派
雖然我知係講笑 但點都會搞到人地有壓力
Mino好襯比克

唔知返到韓國有冇俾社長照肺
Mino好襯比克

我覺得好q 應該唔會掛
Mino好襯比克

我覺得好q 應該唔會掛

社長仲玩得啦!
Mino好襯比克

我覺得好q 應該唔會掛

Mino咩造型都好cute
Tonight
正 今晚又有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞