[韓綜] 新西遊記4討論區

743 回覆
36 Like 18 Dislike
高帽嗰part
我都睇左陣先睇得出係uie 面瘦左勁多
高帽嗰part

橙色褲個度笑撚到抖唔到氣

應該有進化過
高帽嗰part

橙色褲個度笑撚到抖唔到氣

殷瘋子

橙黃褲個度 同估人名今次投入咗 可能大部分都叫識
估歌有好多時舊歌都唔識
由S3開始睇覺得好好笑
唔知由s1定s2開始追 上網都係多人比較推S2

S2真心好笑 不過網絡版同電視版又有啲唔同好煩
S1一開始播個陣5分鐘5分鐘咁播真係勁難追

agger 其實一開始係睇s2先架

S2 第二次旅行開始好好笑 安宰賢同大家熟左變埋痴線佬
由S3開始睇覺得好好笑

偷Marker
由S3開始睇覺得好好笑

我都岩岩睇番S2!!
睇完 好想知究竟有幾辣
同埋日日起酒店玩其實唔洗去咁遠
不過可以放鬆心情去旅行好正
睇完 好想知究竟有幾辣

由第三季開始都比人話其實可以唔洗去旅行
睇完 好想知究竟有幾辣

由第三季開始都比人話其實可以唔洗去旅行

其實應該自己圍埋係studio道玩已經好好笑
班人太夾太有火花
有個post做咗整合 入面有s1到s4嘅drive檔link 想追翻嘅巴打可以用下
https://www.ptt.cc/bbs/KR_Entertain/M.1499345075.A.C22.html

應該有進化過

有冇進化就唔知
但佢上年真係暴瘦 睇相見到得返啲骨
我諗只有希澈先可以阻止秀根屈機
真心好好笑 睇見佢地都覺玩得好開心
黃色的
追緊S2第二次旅行勁好笑 pikachiu
你地追TV定網絡版?
你地追TV定網絡版?

我兩個版都有睇
搵日得閒再睇多次
你地追TV定網絡版?

我兩個版都有睇
搵日得閒再睇多次

我睇TV 喳 不過有幾個GAME 會睇返網絡版
Today

我諗只有希澈先可以阻止秀根屈機

我都有睇 希澈都收左秀根叔皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞