香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #20

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
雙喜發行 BJ單身日記 20週年4K修復版 12月23日上映
蜘蛛仔出到用第二個禮拜送另一款imax poster
咁matrix香港真係無imax版睇了

https://www.instagram.com/p/CXiTV6dLWC2/
法國cult片 肉罷不能 1月6日上映 mm2發行
Matrix
《蜘蛛俠:不戰無歸》首天安排於61院映近千二場,意味著每家戲院平均上映近千二萬。在觀眾對於這部電影的期待下,再加上預售銷情理想,故此即使在平日開畫,首天亦錄得逾94,000人次,每場平均人次接近80,而推算收入則約為870萬。

講鏟片成日D文都唔proofread
每家戲院平均上映近千二萬
佢會話係為咗防止偷文
MCL 即將上映果度,都睇到月尾皇家特工有 imax,反而 matrix 真係無
titane 中文片名 變鈦 1月6日上映 安樂發行
唔該,要一位變鈦9點40分
我要變鈦😹😹😹😹
MCL賣緊下星期四 月老嘅飛
同No Way Home差唔多咁多場次

睇嚟Matrix4係被閹嗰套
(重有套Spencer唔知可以喺邊度睇)
安樂最鍾意呢D食字戲名
12月24日起優先場
已經賣緊飛
英皇全部呢三日都係蜘蛛俠
前有蜘蛛,後有月老
普通場都唔樂觀…
點解你會覺得matrix會唔夠月老嚟
大時大節,拍拖一係睇大賣西片(蜘蛛
一係睇愛情片(月老
Matrix 隔咁多年之後再拍,後生一代無睇過,無興趣唔奇
純感覺
其實Matrix當科幻片宣傳都應該多人睇
加上有Keanu Reeves大明星坐鎮
但竟然無IMAX同大院播係咩事
真係焗人係屋企睇HBO MAX算數咁
苦惱緊
睇spiderman
攻頂去邊間戲院好
matrix 唔會無imax 掛。。。
我就睇定d 先 等多陣睇有無imax
有點擔心 matrix4 日本口碑勁差 ,因為日本好鐘意舊版三部曲,而家果邊評價雪崩
咁大鑊
暫時trailer望落幾好
希望正正常常咁就收貨
咁多間IMAX淨番英皇未賣到聖誕
其他全部賣緊spiderman啦
laser IMAX,得兩間
其他是但
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞