香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #20

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
應該唔會 暫時RT 100%
Batman 冇得睇
得怪獸上
Drive my car nowe 有得租喎
怪獸21喎
點解
好期待robert pattinson
屌那星要3針
Mcl話21-29 一針都得嘅
第2針打完有半年allowance
安樂連掃兩套入咗康城嘅韓片
https://www.instagram.com/p/CcVQO0NvUi4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
我要食爆谷同飲汽水呀
BATMAN本身唔係三月上咩, 反而仲耐過怪獸
我以為HBO就上香港戲院都唔比上
開頭未必開返飲食
但31/5都要全面打3針先入得
到時咪順便開返
上怪獸先係因為相對只係遲外國一個星期

另外hbo上架exclude左香港
擺明想谷票房
冇陰功
https://www.facebook.com/106692391252716/posts/471076004814351/?d=n

【MCL院線逆市上調星期一、三至日及公眾假期票價】

根據MCL網頁資料,下列MCL院線戲院於2021年4月21日起上調成人票價$10。

01. K11 Art House
02. Festival Grand Cinema - BEA Festival Suite (普通院票價維持不變)
03. 皇室戲院
04. 康怡戲院
05. MCL 新都城
06. MCL 德福
07. MCL 淘大
08. MCL 海怡
09. MCL 粉嶺
10. MCL 東薈城

其餘MCL戲院,即Festival Grand Cinema (House 1-7) 、Movie Town (新城市廣場)、MCL 數碼港、STAR Cinema 及 MCL 長沙灣 票價則維持不變。

.
#MCLCinemas
MCL Cinemas
會唔會上番啲賀歲片?
暫時剩係公佈左飯戲轉中秋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞